Şimdi Ara

EA Sports WRC Resmi Olarak Duyuruldu: İşte Fragman

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
31
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
     
    Yayıncılığını Electronic Arts ve geliştiriciliğini Codemasters ekibinin üstlendiği EA Sports WRC resmi olarak duyuruldu. Oyun PlayStation 5, Xbox Series ve PC (Steam, Epic Games Store, EA App) için çıkış yapacak. 3 Kasım'da çıkış yapmaya hazırlanan oyun 49,99 dolardan satışa sunulacak. Ülkemizde 849,99 TL'den şu anda satışta.
     
    Ön siparişler şu anda açık durumda
     
     
     
    Yarış oyunu EA Sports WRC'nin dijital ön siparişleri şu anda açık durumda ve oyuna üç günlük erken erişimi içeriyor. Erken erişim dışında Ford, Toyota ve Hyundai görünüm ve özelleştirme paketleri ve VIP Rally Pass yer alıyor.
     
    Yeni yarış oyunu EA Sports WRC, DiRT Rally serisini tasarlayan ödüllü ekip tarafından geliştiriliyor. Ekip bu oyunu bugüne kadarki en büyük ralli oyunu olarak nitelendiriyor. Farklı farklı modların yer aldığı yapımda Builder moduyla hayalinizdeki ralli arabasını tasarlayabiliyor ve sürebiliyorsunuz.
     
    Diğer taraftan oyunda Monte Carlo ve Portekiz'den Kenya ve Japonya'ya kadar 200'den fazla etap yer alıyor. Bunun dışında ayrıca 17 lokasyon bulunuyor. Ek olarak Kariyer, Şampiyona, Zamana Karşı Mücadele, Platformlar Arası Çok Oyunculu mod ve daha fazlası yer alıyor.
     
    Tanıtım fragmanı
     
     








  • Codemasters, EA, Dünya Ralli Şampiyonası..İlginç bir bileşen..Denemekte fayda var.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Bu sefer farklı birşeyler gelecek belli ki. Dirt serisini tasarlayan ekibin eli değdiyse güzel bir oyun beklemek gere. Artı eski konsollara da çıkmıyor sanırım. Grafik olarak da bir artış olacaktır diye umuyorum bu sebeple.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.