Şimdi Ara

Sony'nin Hisseleri PlayStation Plus Zammından Sonra Yükseldi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
85
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
     
    Sony Group'un hisseleri, PlayStation Plus fiyatlarını artırma planlarının açıklamasının ardından yükseldi. Çarşamba günü Sony Interactive Entertainment, 6 Eylül'den itibaren PlayStation Plus abonelik fiyatlarının yüzde 35'e kadar yükseleceğini bildirdi.
     
    12 aylık abonelikler bu durumdan etkileniyor
     
     
     
    Abonelik hizmeti olarak karşımıza çıkan PlayStation Plus'ın zamlanma durumu tüm dünyada geçerli olacak şekilde karşımıza çıkıyor. Bu zam miktarı hizmet içerisinde yer alan Essential, Extra ve Premium aboneliklerinin 12 aylık teklifleri için geçerli oluyor. Kapsamlı oyun kütüphanesinin yanı sıra Sony konsollarında çevrimiçi çok oyunculu oyunları oynamak için PlayStation Plus aboneliği gerekiyor.
     
    Bloomberg tarafından açıklanan bilgilere göre Sony'nin mevcut hisseleri zam duyurusunun ardından Tokyo'da yüzde 3,4'e kadar artış yaşıyor. Bu artış bir aydan uzun bir sürenin ardından en yüksek oran olarak karşımıza çıkıyor. 
     
    Analist Amit Garg ise bu hisse fiyatlarının artışlarının Sony'ye yıllık ek 688 milyon dolarlık bir kar getireceğini aktarıyor. Ek olarak bu durumun gelecek fiyat artışlarının bir habercisi olabileceğini de belirtiyor. 
     
    Son olarak Sony şu anda PlayStation Plus Premium abonelerinin kullanımına sunulacak bir özellik olan (PS5 oyunları için) bulut oyun hizmetini test ediyor.








  • ortada oyun yok, gamepass'le rekabet bile edemezsin ama paso fiyat yükseltmesi 70 dolar oyun, plus, konsol maşallah. bi vr2 yaptılar tonla para kayda değer oyun varmı ? ps5 sahibiym bu arada ama sony oyuncu dostu değil.
  • BSC Misafiri B kullanıcısına yanıt

    Oyuncu dostu olan bir firma söyler misin :D adamların tek derdi paranızı almak hayır kurumu yada dostunuz değil bunlar :D

  • Microsoft servis işinde bir numara nerde oyuncu dostu yokmuş,adamlarda day one olayı var Starfield geldi be daha ne olsun.Sony efendi bırak day one yapmayı 1 sene geçsede getirmiyo hani nerde Gran Turismo 7 niye getirmiyosun kendi oyunun
  • Bu playstation markası global pr sayesinde yürüyor artık, ortada fol yok yumurta yok habire yükseliyor sürekli milyon satıyor, sürekli yok satıyor falen falin.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: BSC Misafiri

    Microsoft servis işinde bir numara nerde oyuncu dostu yokmuş,adamlarda day one olayı var Starfield geldi be daha ne olsun.Sony efendi bırak day one yapmayı 1 sene geçsede getirmiyo hani nerde Gran Turismo 7 niye getirmiyosun kendi oyunun


    Bunun olmayacağını zaten en başından söylemişlerdi oysa... Hangi kısmına şaşırıyorsun şu an bunun? Adamların böyle bir şeye ihtiyacı yok çünkü. Zaten özel oyunlarının direkt satacağını çok iyi biliyorlar ve elbette ki bundan tertemiz para kazanmak istiyorlar.

    Oyuncu dostu konusuna da gelirsek, aşağıdaki arkadaşın da söylediği gibi oyuncular bu tür firmalar için sadece para. Hiç bir firma size; "Ay yazık, bunlara yardımcı olalım ve destekleyelim şeklinde" bir düşünceyle yaklaşmaz. İnsanların halen daha anlamadığı çok basit bir şey var; evet sen bunu bir oyun olarak görebilirsin, yani eğlence sektörünün bir parçası sadece fakat bu firmalar için bu iş. Bu adamlar bu işleri yapmak için yüzlerce, kimi firmada binlerce insan çalıştırıyor. Emin olabilirsin ki onlar bu oyunları yaparken senin oynadığın gibi eğlenmiyorlar. Sabah saatinde gidiyor ve akşam mesasini bitince evine dönüyor, hatta bazı stüdyolar dönüşümlü olan akşam/gece şeklinde de ekstradan çalışabiliyorlar.

    Kısacası kimse sizin kara kaşınıza gözünüze size bir iyilik yapmanın peşinde değil ve olmayacak. Phil Spencer mı bu arada oyuncu dostu? Keşke son aylarda yaptığı açıklamaları ve sergilediği hareketleri biraz takip etseniz...




  • Sony'nin yeni politikası ''Zaten alıyorlar itele gitsin''
  • Helal olsun Sony kendi kitlesini biliyor, PS4 neslindeki Sony'e güvenerek PS5 aldık, Konsol tozlandı.. Üstüne üyelik zamları falan tam tüyü dikti. Eğer zam 1000 TL'yi geçerse konsolu hemen satarım..
  • Ama bu durumdan PS5 sahipleri hiç memnun değil.. Adamlar hem bir şey yapmıyor hem de bu kadar yükseliyor aklım almıyor. Ne var bu PS5'te bu kadar.
  • PS5 sahibiyim, birkaç aydır cidden sağlam oyun gelmiyor. Hem exclusive hem de ps+'a. Spider-Man 2 geliyor bakalım önümüzdeki ay.

  • quote:

    Orjinalden alıntı: BSC Misafiri

    Ama bu durumdan PS5 sahipleri hiç memnun değil.. Adamlar hem bir şey yapmıyor hem de bu kadar yükseliyor aklım almıyor. Ne var bu PS5'te bu kadar.


    Ben o kadar rahatsız değilim bu durumdan, ben aylık olarak oyunlara zaten harcama yapan bir insanım. Oyunlar benim için her zaman önemli bir yerdedir çocukluğumdan beri. PS5'de ne var? Açıkçası bu nesilde bir farklılık yaptım ve 2 yıl boyunca Series X kullandım ve son 6 aydır PS5'e döndüm sonunda. Gerek ortak oyunlardaki performans farkları, gerek Horizon: Forbidden West, God of War: Ragnarök vs. gibi oyunlar ve belki de en önemlisi Adaptive Trigger ile Haptic Feedback gibi detaylar benim için önemliydi. PC'nin derdiyle uğraşmak istememem (PC benim sadece iş amaçlı bir makina), istediğim zaman PC'deki hile hurdadan Cross-Play kapatarak uzaklaşabilmem vs. gibi şeyler de daha önemli detaylar elbette. Zaten yıllardır bu nedenlerle PC'de oyunculuğu tamamen bıraktım.

    Yani bunlar biraz kişisel tercih meseleleri. Oynamaktan zevk aldığın oyunlar, oyunlardaki tercihlerin, performans, oyuncu kitlesi vs. pek çok değişken var ortada. Bunlara bağlı olarak da PS, Xbox, PC fark etmez ve nerede rahat hissediyorsan o platformu kullanırsın. Bu benim ve büyük bir çoğunluk için her zaman PS'dı ve halen daha öyle.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.