Şimdi Ara

PlayStation Portal El Konsolunun Çıkış Tarihi Açıklandı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
56
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
     
    Sony Interactive Entertainment, taşınabilir el konsolu PlayStation Portal'ın 15 Kasım'da 199,99 dolarlık bir fiyatla çıkış yapacağını duyurdu. Ön siparişler şu anda PlayStation Direct'te mevcut. PS5 temelli el konsolu uzaktan oynatma seçeneğiyle ön plana çıkıyor.
     
    Remote Play bir konsol geliyor
     
     
     
    PlayStation Portal, Remote Play yani uzaktan oynatma seçeneğiyle geliyor. PlayStation 5 konsolunuzla beraber deneyimleyebileceğiniz bu el konsolu evinizdeki Wi-Fi ağı üzerinden bağlanmanıza olanak tanıyor. PS5 kontrolcüsü şeklinde karşımıza çıkan konsolda dokunsal geri bildirim, uyarlanabilir tetikleyiciler ve DualSense kablosuz kontrolcü özellikleri yer alıyor. 
     
    PlayStation Portal konsolu, PlayStation 5 konsolunuzda yüklü olan uyumlu oyunları Wi-Fi ağı üzerinden oynatabiliyor. Konsolu kullanmak için saniyede en az 5 MB geniş bant internete sahip bir ağa bağlanmanız gerekiyor. Daha iyi bir oyun deneyimi için de saniyede en az 15 MB'lık yüksek hızlı bir bağlantı öneriliyor.
     
    Oyun deneyiminizin kalitesi Wi-Fi hizmetine bağlı olarak değişkenlik gösterebiliyor. Öte yandan el konsolunu kullanmak için PlayStation 5 ve PlayStation Network hesabı gerekiyor. 
     
    Ön sipariş fragmanı
     
     








  • El konsolu değil, ekranlı kontrol cihazı.

  • gamerasi kullanıcısına yanıt

    Ps5'siz çalışmayan bir ucube de, diyebiliriz. Bu ucubenin neden çıktığını hala anlayabilmiş değilim.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GT_55 kullanıcısına yanıt

    Joypad gibi, o da konsol olmadan çalışmıyor. Benim evim havuz kenarı, geçer havuz başına greenhell de tur kasarım. Bak bu bile tek başına bir sebep. Yurt dışı forumlarda ebeveynler bu cihaza büyük ilgi gösteriyor. Bu cihaz Ps5 ve PS4 oyunlarını oynamak için farklı bir yol, ötesi değil.


    Sony'den mevcut kataloğumdaki oyunları oynamak için el konsolu ister miyim, tabii isterim.

  • PSVR2 gibi ölü doğan başka bir Sony projesi...

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.