Şimdi Ara

Psikolojik Korku Oyunu Lempo Çıkış Tarihi Açıklandı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
5
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
     
    Yayıncılığını PID Games ve geliştiriciliğini One Trick Entertainment'ın üstlendiği psikolojik korku oyunu Lempo'nun çıkış tarihi açıklandı. Oyun bu kapsamda 7 Eylül'de PlayStation 5 ve Steam, Epic Games Store ve GOG üzerinden PC için çıkış yapacak.
     
    Oyun Finlandiya mitolojisinden ilham alıyor 
     
     
     
    Lempo, Finlandiya mitolojisinden ilham alıyor. Oyunda 9'dan 5'e kadar çalışan sıradan bir adam olarak yer alıyor ve standart bir iş gününün ardından ormanda kayboluyoruz. Paul olarak oynadığınız psikolojik korku oyununda diğer korku oyunlarından aşina olduğumuz korku unsurları ve yapı bulunuyor.
     
    Oyunda kaybolmanın akabinde daha önce Metsanpeitto'da mahsur kalan insanların hikayelerini ortaya çıkarmaya çalışıyoruz. Ek olarak bu ürkütücü yerde neler olduğunu öğrenmek için elde ettiğimiz irili ufaklı eşyalardan yararlanmaya başlıyor ve orman bizi yutmadan normal yaşantımıza geri dönmeye çalışıyoruz.
     
    Oyun içerisinde mistik bir ormanı keşfediyor, Fin mitolojisine dayanan bir hikayeyi açığa çıkarıyor, psikolojik bir korku deneyimi yaşıyor ve buralardaki sırları açığa çıkarmaya çalışıyoruz. Lempo, 7 Eylül'de geliyor.
     
    Oynanış fragmanı
     
     








  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.