Şimdi Ara

Call of Duty: Modern Warfare III için İlk Fragman Yayınlandı: Türkiye Fiyatı Belli Oldu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
36
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
     
    Yayıncılığını Activision ve geliştiriciliğini Sledgehammer Games'in üstlendiği Call of Duty: Modern Warfare III'ün ilk oynanış içerikli resmi tanıtım fragmanı yayınlandı. Yeni CoD oyunu 10 Kasım'da PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkış yapmaya hazırlanıyor. Ön siparişler şu anda PlayStation Store, Microsoft Store, Steam ve Battle.net üzerinden verilebilir.
     
    Devam oyunu geliyor!
     
     
     
    Modern Warfare serisinin temellerine dayanan Call of Duty: Modern Warfare III, oyuncular tarafından sevilen Call of Duty: Modern Warfare II'nin doğrudan devamı niteliğinde olarak karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Serinin yeni oyunu içerisinde şimdiye kadarki en büyük Call of Duty Zombies haritası, Modern Warfare'in çok oyunculu haritalarından oluşan bir koleksiyon ve yeni hikaye içeriği yer alıyor.
     
    Call of Duty: Modern Warfare III'te Cpt. Price ve Görev Timi 141 büyük bir tehditle beraber karşı karşıya kalıyor. Aşırı milliyetçi ve savaş suçlusu olan Vladimir Makarov buradaki temel kötü olarak karşımıza çıkıyor. Makarov'un hamleleri sonrası Görev Timi 141 şu ana kadar gördükleri en zorlu mücadeleye geçiş yapmak durumunda kalıyor.
     
    Serinin yeni oyunu 10 Kasım'da PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve PC (Steam) platformlarına geliyor. Oyunun Steam'de standart sürüm fiyatı 1.999,99 TL, Vault sürüm ise 2.799,99 TL.
     
    İşte ilk oynanış fragmanı
     
     








  • Yani 74 USD ve 103 USD insanlar biraz akıllı olsa şu MW DLC'sine bu kadar para vermez gider. Yeni Delta Force alır evet Delta Force geri dönüyor yabancı siteler haberleştirdi.
  • BSC Misafiri B kullanıcısına yanıt

    Habere yer verdim:



    Call of Duty: Modern Warfare III için İlk Fragman Yayınlandı: Türkiye Fiyatı Belli Oldu
    Call of Duty: Modern Warfare III için İlk Fragman Yayınlandı: Türkiye Fiyatı Belli Olduwww.bolumsonucanavari.com
    Oynaması Ücretsiz Çok Oyunculu Delta Force: Hawk Ops Duyuruldu
    https://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Oynamasi_Ucretsiz_Cok_Oyunculu_Delta_Force_Hawk_Ops_Duyuruldu-118590.htm
  • Boşuna uğraşmayın FPS olarak şu an call of duty den iyi bir oyun yok. Battlefield hayranı olmama rağmen.
  • Serinin sıkı fanıyımdır ama en son MW 2019 ve Cold War oynadım sanırım evet. Bundan sonrası bende hiç yok. Oyuncu sayısı ne alemde bilmiyorum ama benim bırakma sebebim ping/lagdı ikisini de. Ama aralarından CW oynanış hızı açısından ve three lane haritalarıyla daha çok hoşuma gitmişti. Serinin eski formülü bozup değişime gitmesi benim hiç hoşuma gitmedi. Son oyunlar nasıl bilmiyorum. Zaten multiplayer bir oyun için de 60 doları kendi değerinde ödemek gözüme fazla geliyor.

  • Battlebit oynuyorum su an Bf nin son halinden cok daha iyi bir Bf oyun deneyimi sunuyor. Eger grafige takilan biri degilseniz kesinlikle deneyin. Ben basta takiliyordum grafiklere ama kisa surede adapte oldum ve grafiklerde kotu gelmiyor dogrusu. Su anda ne CoD eski CoD gibi ne Bf oyle malesef ikiside kendi yapilarini bozdular eski yapimcilari gitti cunku hepsi bozuldu.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.