Şimdi Ara

Xbox, Gamescom 2023 Fuarında 'Merakla Beklenen' Oyunları Sergileyecek

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
30
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
     
    Xbox News Wire aracılığıyla bildirildiği üzere Xbox, Gamescom fuarında bu yıl en büyük stantlardan birini sunmayı planlıyor. Insider Gaming'in kaynakları ekibin bu yılki etkinlik için büyük planlarının olduğunu vurguluyor.
     
    Xbox, fuarda beklenen oyunları sergileyecek
     
     
     
    Xbox'ta oyuncular tarafından beklenen birçok oyun bulunuyor. Bu oyunlar arasında Forza Motorsport, GSC Game World tarafından geliştirilen STALKER 2: Heart of Chornobyl ve Towerborne gibi oyunlar yer alıyor. Xbox, bu oyunların katılımcılar tarafından oynanabilmesi için gerekli düzenlemeyi yapmaya hazırlanıyor.
     
    STALKER 2'nin oynanabilir bir sürümünün sunulacağını duyuyor olmak elbette birçok oyuncuyu heyecanlandırıyor. Bildiğiniz üzere GSC Game World, Ukrayna temelli bir ekip ve Rusya - Ukrayna savaşı nedeniyle oyunun gelişimi bir hayli aksadı. Dolayısıyla bu durum oyunun belli bir noktaya gelişinin göstergesi.
     
    Gamescom "2023" fuarı 23 Ağustos - 27 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Fuara Xbox gibi birçok büyük firma katılım sağlayacak ve oyunlarını burada sergileyecek. 








  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.