Şimdi Ara

Assassin's Creed Mirage'ı Tamamlamak En Az 20 Saat Sürecek!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
53
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
     
    YouTube üzerinde içerik üreticisi Julien Chieze tarafından sunulan bir röportajda Assassin's Creed Mirage'ın Baş Yapımcısı Fabian Salamon çeşitli açıklamalarda bulundu. Salamon bu röportajda oyuncuların oyunu tamamlaması için ortalama 20 - 24 saate ihtiyaç duyacaklarını açıkladı. Ancak oyunu tamamen bitirmek isteyenler ise 25 - 30 saatlik bir süreyi gözden çıkarmaları gerekiyor. 
     
    Mirage daha küçük ölçekli olacak
     
     
     
    Assassin's Creed serisinin yeni oyunu Mirage yakında oyuncuların karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Oyun özünde eskiye dönük bir içeriği bizlere aktarmayı hedefliyor aynı zamanda serinin diğer oyunlarına göre daha küçük ölçekli olarak karşımıza çıkmayı bekliyor. Bu yapısıyla beraber de eski ve klasik Assassin's Creed oyunlarına bir geri dönüş olarak kabul ediliyor.
     
    Tek bir şehri kapsayan haritasıyla karşımıza çıkmaya hazırlanan Mirage, 2014 ve 2015'te piyasaya sürülen Assassin's Creed Unity ve Syndicate yapımlarıyla benzerlik gösteriyor. Serinin hayranları ve oyuncuları son dönemlerde çıkış yapan devasa haritalardan bıkmış gibi görünüyor. İşte burada Mirage'ın devreye girmesi bekleniyor. 
     
    Assassin's Creed Mirage, 12 Ekim'de PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Epic Games Store ve Ubisoft Store üzerinden PC ve Luna için çıkış yapmaya hazırlanıyor. 








  • En ideali. 100 saat aşırı uzun zaten. Bir sürü boş beleş yan görev oluyor.
  • tam ideal süre olmuş. inşallah dolu dolu bir yapım olur
  • Oyun geliştiricleri en yüksek oynanış süresini vermeye çalışırken Ubisoft en düşüğünü vermeye çalışıyor :D Bir oyun bence 50 saat'den fazla uzun olmamalı bir yerden sonra o kadar sıkıyor ki oyun bittikten yıllar sonra bile olsa tekrardan yüzüne bakmak istemiyorsun.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • 20 ila 30 arası ideal

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • zaten 50 saatten sonra baymaya baslıyor cogu oyun benım ıcın.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.