Şimdi Ara

Counter Strike'ın Dust 2 Haritası UE5'te Yeniden Hayat Buldu: İşte Oynanış Görüntüleri

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
32
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
     
    YouTube'da içerik üreticisi 'Nic', Unreal Engine 5'te Counter-Strike oyunundan Dust 2 haritasının yeniden yapım sürümünü hayranlara sundu. Nic, Valve'ın nişancı rekabetçi oyunundan bu meşhur haritayı video içerisinde sergiledi ve oyundan bağımsız olarak vücut kamerasıyla çeşitli görüntüleri bizlere sundu. Devam eden bir çalışma olarak karşımıza çıkan bu proje şu anda oynanabilir durumda değil.
     
    Görüntüler ilgi çekici görünüyor
     
     
     
    Ortaya çıkan video içeriğine bakacak olursak ilk etapta yüksek çözünürlüklü dokuları görebiliriz. Bunun dışında devam eden çalışma geçtiğimiz süreçte internet dünyasını alt üst eden ve vücut kamerasına sahip Unrecord projesine benzer şekilde karşımıza çıkıyor. Ancak videoda görebileceğiniz gibi karşımızda yer alan karakterler herhangi bir hareket sergilemiyor ve sadece mermi yediği anda tepki veriyor. Ancak en azından oyunda karakterimiz ateş edilebiliyor.
     
    Nic adlı içerik üreticisinin bu çalışmayı oyunculara sunma gibi bir niyeti yok. Dolayısıyla bu proje sadece hayranlara gösterim amaçlı ortaya çıkmış durumda ve ilerleyen süreçte yeni videoların gelmesi de bekleniyor. Ek olarak bu projeyi herhangi bir zamanda oynama fırsatı da bulamayacağız. Ancak bu tarz çalışmalar hayranların dikkatini çekebiliyor.
     
    Eğer ilginizi çektiyse videoya aşağıdan göz atabilirsiniz
     
     








  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.