Şimdi Ara

Spooky Men Adlı Oyun Steam'de 100.000 TL'den Satılıyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
52
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
     
    Bloody Bear adlı geliştirici tarafından geçtiğimiz aylarda çıkış yapan eşli hayatta kalma korku oyunu Spooky Men, normal şartlarda 45 TL'den satışta olması gerekirken fiyatı bir anda 100.000 TL'ye yükseldi. Oyun sadece bizim para birimimize özel değil diğer para birimlerinde de bilerek bu şekilde girilmiş durumda.
     
    Oyun dikkatleri üzerine çekmeye çalışıyor
     
     
     
    Spooky Men adlı oyun bağımsız bir yapım proje karşımıza çıkıyor. Şu ana kadar pek fazla kişi tarafından duyulmamış ve kenarda kalan projeler için belli zamanlarda bu şekilde girişimlerde bulunuluyor. Bu da oyunların tanıtılmasını ve öne çıkmasını sağlıyor. İşte Spooky Men oyunu da bunlardan biri.
     
     
     
    Diğer taraftan geçtiğimiz saatlerde Dying Light'ın yüzde 492'lik bir zam artışından bahsettik. Aynı zamanda birçok eski Disney oyununa da çeşitli oranlarda zamlar eklenmiş durumda. İçerisinde bulunduğumuz duruma bakacak olursak daha fazla fiyat artışının yakın zamanda geleceğini söyleyebiliriz.








  • Torrentten yapıştırın gitsin;)

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Dikkat çekmek için atlayacak yayıncılara özel olsa gerek Spooky Men Adlı Oyun Steam'de 100.000 TL'den Satılıyor Kesin çıkar böyle tipler.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dikkat çekmeyi başarıyor da. Baksanıza her yerde haberi yapılıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.