Şimdi Ara

Red Dead Redemption Emülatörle PC'de 300 FPS'te Oynandı!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
27
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
     
    Digital Foundry tarafından yayınlanan yeni bir video Red Dead Redemption'ın PC'de 300 FPS'te oynandığı görüntüleri bizlere aktarıyor. Oyun sadece Xbox 360 ve Playstation 3 için çıkış yaptığından PC'de sadece emülatörler aracılığıyla oynanabiliyor. Yayınlanan videoda ise Xbox 360 emülatörü Xenia öne çıkıyor.
     
    Xenia emülatörüyle oyun 300 FPS'de oynandı
     
     
     
    Ortaya çıkan bilgilere ve görüntülere göre Xenia, oyunu Playstation 3 emülatörü RPCS3'ten çok daha iyi oynatıyor. En az güç gerektiren bazı sahnelerde Xenia, RPCS3'ten neredeyse üç kat daha hızlı bir deneyimi karşımıza çıkıyor. Örneğin, Xenia'nın 300 FPS almayı başardığı sahnelerde RPCS3 94 FPS alıyor.
     
    Digital Foundry tarafından yayınlanan videoda yüksek bir sistemin kullanıldığı belirtiliyor. Xenia emülatöründe 300 FPS alan oyun için 64 GB RAM'e, Intel Core i9 12900K işlemciye ve NVIDIA GeForce RTX 4090 ekran kartına sahip bir sistem kullanılmış durumda.
     
    Genel anlamda Xenia emülatörü oyunu oynatacak en ideal program olarak karşımıza çıkıyor. Ayrıca videoda açık olmamasına rağmen bu emülatörde fare ve klavye desteği yer alıyor. Ek olarak da oyun esnasında birçok grafik hatalarının da karşımıza çıktığını söyleyebiliriz. Fakat bu hatalar çok da can sıkıcı değil.
     
    İşte yayınlanan video 
     
     








  • nedense bu emülatörde oynama haberleride hep oyunların remastered/remake versiyonları geleceği zaman fırlar.
  • Ben zaten PC'de oynuyordum, PC'ci tayfa neden remastered çıkmasını bekler anlamam zaten emülatörde oynayabiliyorsunuz... PC'de her şey mümkün.
  • remastered/remake versiyonları geleceği zaman fırlar. yazilmis fakat emulatorde oyun oynayanlar genelde bitirir atar kenara oyunu orada burada reklam yapmaz o yuzden pek duyulmuyor :D ps2 emulatorde bitirmedigim seri kalmadi hepsini full hd oynadim. remaster gelse ne gelmese ne ?
    ps3 emulatorleri pek hizli degil fakat xenia catir catir calisiyor bir cok oyun hacksiz oynanabilir durumda
  • Emülatörde klavye-mouse ile oynamayı da geçenlerde paylaşmışlardı. Fanmade PC Remastered oldu gibi zaten hali hazırda

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.