Şimdi Ara

Xbox Live Gold Kullanımdan Kaldırılıyor: Yerine Xbox Game Pass Core Geliyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
57
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
     
    Ortaya çıkan yeni bilgilere göre uzun zamandır kullanıcılara sunulan Xbox Live Gold abonelik hizmeti kullanımdan kaldırılıyor. Xbox Game Pass Core olarak yeniden adlandırılacak olan Gold abonelik hizmeti yakında kullanıcılara veda ediyor.
     
    Xbox Game Pass Core geliyor
     
     
     
    Xbox Live Gold abonelik hizmetinin kaldırılmasıyla beraber Xbox Game Pass Core hizmete dahil olmayı bekliyor. Bu aşamadan sonra XBL Gold üyeleri otomatik olarak Game Pass Core hizmetine geçişi sağlanıyor. Aynı zamanda Game Pass Core'un fiyatı değişmiyor ve aynı fiyatla beraber karşımıza çıkmayı hedefliyor.
     
    Gold üyeliğin aylık avantajlarının kullanımdan kaldırılmasıyla beraber diğer taraftan Game Pass Core üyeleri 1 Eylül'den itibaren 25'ten fazla oyundan oluşan ücretsiz bir oyun kütüphanesine erişebiliyor. Bu kapsamda Game Pass Core hem XBL Gold'dan daha fazla içeriği sunmayı hedefliyor hem de hizmetini daha da genişletmek istiyor. 
     
     








  • yeni hamle iyi gözüküyor, gold'un pek bir manası kalmadı. game pass console versiyonu tam bir facia, ne demek online mp erişimi yok??

  • Ahahaha çakallığa bak, gamepass üye sayısını abk alımı sonrası artmış gösterecekler böylece. Gamepass e üye olmayan sadece multiplayer oynamak için gold a üye olan adamı gamepass üyesi yaptılar excellerinde



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Persona_6 -- 18 Temmuz 2023; 11:36:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.