Şimdi Ara

Microsoft, Crash Bandicoot ve Spyro Gibi Activision Oyunlarını Xbox'a Özel Yapabilir

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
38
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
     
    Microsoft Gaming CEO'su Phil Spencer dün yaptığı açıklamayla beraber Sony ile bir anlaşma imzaladıklarını aktardı. Bu anlaşmanın ilk etapta neleri ve ne zamanlık bir süreyi kapsayacağı belirtilmemişti ancak şu anda birçok bilgi doğrulanmış durumda.
     
    Belirtilene göre bu anlaşma daha önceden söylendiği gibi 10 yıllık bir süreyi kapsıyor ve sadece Call of Duty oyunları için geçerli.
     
    Microsoft, CoD dışında diğer oyunları Xbox'a özel yapabilir
     
     
     
    Açıklandığı üzere Microsoft, satın alım işlemi tamamlandığında Crash Bandicoot, Spyro ve Tony Hawk gibi diğer Activision oyunlarını Xbox'a özel yapmakta özgür. Dolayısıyla bu 10 yıllık anlaşma sadece CoD oyunlarının Playstation konsollarında olmasını garanti ediyor ve diğer durumlara etki etmiyor. Ek olarak Playstation konsollarındaki CoD oyunlarının sürümü Xbox, PC ve Nintendo sürümleri ile aynı özelliğe ve içeriğe sahip olma şartı var.
     
    Bu anlaşmayla beraber Phil Spencer "Activision Blizzard'ın satın alınmasının ardından Call of Duty'yi PlayStation'da tutmak için bağlayıcı bir anlaşma imzaladık. Dünya genelinde oyuncuların sevdiği oyunları oynaması için daha fazla seçeneğe sahip olmak heyecan verici" ifadelerini kullandı."
     
     








  • Ulan bir zamanların Playstation maskotu Crash Bandicoot'un sahip çıkılmayıp Xbox tarafına geçecek kadar oradan oraya gitmesi, PS1'den beri oyun oynayan birisi olarak içimde bir burukluk oluşturdu.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: xXBerkanXxD

    Ulan bir zamanların Playstation maskotu Crash Bandicoot'un sahip çıkılmayıp Xbox tarafına geçecek kadar oradan oraya gitmesi, PS1'den beri oyun oynayan birisi olarak içimde bir burukluk oluşturdu.


    öyle ama tamamen ps vizyonsuzluğu yüzünden bu günlere gelindi.

    syphonfilter'lar, twisted metaller, resistance'lar ne biçim ps1-2-3 klasiği bekliyor jim ryan vizyosuzunun elinde. anca aynı oyunu makyajla 4k yap vs pc ve ps5 60-70 dolardan çak.Sonra aman efenım msoft acti blizz'i alırsa tekel olur cart curt..
  • Başlığa bak içeriğe bak CoD haberi mi yapıyorsun belli değil.

    Şu DH nin oyun haberlerini giren kim varsa tam şutlanmalık ya

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.