Şimdi Ara

İki Buçuk Yılın Cyberpunk 2077'nin Steam İncelemeleri Artık 'Çok Olumlu'

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
58
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
     
    CD Projekt Red tarafından oyunculara sunulan açık dünya aksiyon macera rol yapma oyunu Cyberpunk 2077, çıkışıyla beraber tamamlanmamış bir oyun olduğundan dolayı eleştiri yağmuruna tutuldu. Ekip o günden bu yana birçok büyük güncelleme getirdi ve büyük bir başarıya imza attı. Olumsuz eleştirilere sahip olan yapım Steam'de artık "çok olumlu" incelemeleriyle ön plana çıkıyor.
     
    Cyberpunk 2077 oyuncular tarafından beğeniliyor
     
     
     
    Sorunlu çıkışıyla beraber büyük ses getiren Cyberpunk 2077, 2 buçuk yıllık bir sürecin ardından birçok güncellemeyi oyunculara sundu. Oyunun tüm sorunları ortadan kaldırmayı hedefleyen CD Projekt Red ekibi şu anda bunu başarmış durumda. Oyun şu anda gayet oynanabilir ve oyunculara güzel bir açık dünya deneyimini sunuyor.
     
    Oyunun şu anda Steam'de 546 bini aşkın kullanıcı incelemesi bulunuyor. Bu incelemelerin yüzde 80'i olumlu durumda ve oyun "çok olumlu" etiketine sahip. CD Projekt Red küresel topluluk yönetmeni Marcin Momot, olumlu geri bildirimler ve incelemeler için oyunculara teşekkür ediyor ve bunu Twitter üzerinden bir gönderiyle ifade ediyor.
     
    Şu anda başarıya imza atan oyun daha önce üç kez ertelendi ve bir dizi teknik sorunla beraber PC ve konsollar için piyasaya sürüldü. Bu çıkışıyla beraber büyük tepkiyle karşılandı ve bunun sonucunda geri iadeler başladı. Oyun o zamanlar PlayStation Store'dan bile kaldırıldı ve CD Projekt, oyunun kalitesi konusunda yatırımcıları yanılttığı iddiasıyla çeşitli davalarla karşı karşıya kaldı.








  • İnsanoğlu olarak bazı şeyleri hakettiğimizin kanıtı... Şükür ki Larian (ve benzerleri) gibi vizyoner firmalar var da kaliteli oyunlar da oynayabiliyoruz.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • İki gün önce 70 saatle noktaladım, 1.63 versiyonu ile oynadım problemler tamamen giderilmemiş olsa da oyundan koparacak bir şey yaşatmıyor. Oynadığım en iyi oyunlardan biriydi.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Panaaaaaam 😁😄😅

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • lie_coffin L kullanıcısına yanıt
    Kuş bakışı oyunlar herkese hitap ediyor mu ?
    Ben mesela baldurs gates serisini oynamayı çok istiyorum ama türünden dolayı beceremiyorum
    Kör topal adamı pc başına oturt fps tps türünü her türlü oynar

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun çıkmadan önce "ne zaman hazır olursa o zaman çıkacak" diyorlardı. O kadar ertelemeye rağmen oyun yine de yarım olarak çıktı. Çıkıp insanlara "oyun konsollarda şaşırtıcı derecede iyi çalışıyor" diyerek göz göre göre yalan söylediler. Yöneticilerin kesinlikle ceza alması gerek bana kalırsa. Aslında sadece bunlara değil. "Marketing" adı altında istediğini sallayan bu tür yalancıların hepsine yaptırım gerekiyor.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Cd projekt red' in başına talihsiz bir olay geldi ona rağmen yaptıkları Oyun çok çok iyi.Cd projekt red gibi Oyun yapan kaç tane firma kaldıki adamlar en azından oyun yapacaz die uğraşıyorlar.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.