Şimdi Ara

Microsoft, Switch 2'nin 2024 Başlarında Geleceğini Öne Sürdü

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
42
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
     
    Nintendo tarafından kullanıcılara sunulacak Switch konsolunun yeni nesil sürümü Switch 2 hakkında yeni bilgiler ortaya çıkmaya devam ediyor. Bu seferki bilgiler Microsoft ile FTC arasındaki son davanın mahkeme belgelerinden geliyor. Bu kapsamda Switch 2'nin 2024'ün başlarında geleceği bildiriliyor.
     
    Switch 2, 2024'ün erken dönemlerinde karşımıza gelmeye hazırlanıyor
     
     
     
    Ortaya çıkan mahkeme belgelerinde Microsoft bir sonraki Nintendo Switch konsolunun gelecek yılın erken döneminde / başlarında geleceğini belirtiyor. Bu cümleler Ubisoft gibi büyük oyun şirketlerinin bir sonraki konsol hakkında çeşitli bilgiler sundukları son raporlardan geliyor. Bununla beraber Nintendo başkanı Doug Bowser, yeni Switch'in "birkaç yıl" içerisinde kullanıcılara sunulacağını aktarıyor.
     
    Bowser geçtiğimiz Mart ayında konu hakkında çeşitli açıklamalarda bulundu ve şunları söyledi: "Bay Furukawa'nın (Nintendo Başkanı) yakın zamanda söylediği gibi keşfedilmemiş bir alana giriyoruz. Bu kadar çok talebin olduğunu görmek heyecan verici. Bu kapsamda Switch konsolu bizim için önemli bir yerde."
     
    Öte yandan yakın zamanda yeni Nintendo Switch'in "sekizinci nesil donanıma daha yakın" bir güce sahip olacağı ve bunun da PlayStation 4 ve Xbox One konsollarının güçlerine denk geleceği bildirildi.








  • Microsoft ta ezik gibi kim ne çıkaracak çetelesini tutmuş. Sorsan biz rekabet edemiyoruz, sonuncuyuz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Piyasadaki tüm konsolları süpürecek NSW-PRO
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.