Şimdi Ara

Everspace 2 Yeni Nesil Konsollara Geliyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
14
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
     
    Geliştirici ROCKFISH Games, açık dünya uzay temalı nişancı oyunu EVERSPACE 2'nin 15 Ağustos'ta PlayStation 5 ve Xbox Series için 49.99 dolarlık bir fiyat karşılığında piyasaya sürüleceğini duyurdu. Oyun aynı tarih itibarıyla Xbox Game Pass hizmetinde de mevcut olacak.
     
    Oyunun şu anda PlayStation Store ön siparişleri PlayStation Plus üyelerine yüzde 20 indirimle sunuluyor. Maximum Games, 3 Ekim'de bir SteelBook, 64 sayfalık sanat kitabı ve dijital film müziğini içeren fiziksel sürümü de yayınlamayı planlıyor.
     
    Everspace 2 topluluğu genişliyor 
     
     
     
    EVERSPACE 2 ilk olarak 18 Ocak 2021'de Steam, GOG ve Microsoft Store üzerinden PC için Erken Erişim olarak sunuldu ve ardından 6 Nisan 2023'te tam sürüm olarak yayınlandı. Oyun ilk günden bu yana Steam'de 350.000'den fazla adet sattı ve PC Game Pass'te 120.000'den fazla kullanıcı tarafından oynandı. Oyuna şu anda PC Game Pass üzerinden erişilebilir.
     
    Yeni nesil konsollara gelmeye hazırlanan EVERSPACE 2, PlayStation 5'in DualSense kablosuz kontrol cihazının özelliklerini kullanacak. Bu kapsamda dokunsal geri bildirim, uyarlanabilir tetikleyiciler ve yerleşik hoparlör özellikleriyle beraber yeni nesil bir deneyim oyuncuları bekliyor. 
     
    Konsol çıkış fragmanı 
     
     








  • Oooo oynanır gamepass ile. 1000GS incoming.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.