Şimdi Ara

Xbox Game Pass'e Beklenen Zam Geldi: Yeni Fiyatlar

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
71
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
     
    Microsoft tarafından kullanıcılara sunulan Xbox Game Pass hizmetine beklenen zam geldi. Her bir abonelik kademesine gelen bu zamla beraber daha yüksek fiyatlarla abonelikleri yenileyebileceksiniz. Elbette zam gelmeden önce birçok kullanıcı senelik olarak üyeliklerini yeniledi ve bu sayede avantajlı duruma geçti.
     
    Xbox Game Pass yeni fiyatlar
     
     
     
    Game Pass içerisinde farklı farklı abonelikler yer alıyor ve bunlar arasında Konsol, PC ve Ultimate (her ikisini içeren) bulunuyor. Bu abonelik kademelerinin her biri de farklı fiyatlandırmaya beraber karşımıza çıkıyor. Şimdi ise bu aboneliklerin fiyatları yükselmiş durumda ve zam oranlarına bakacak olursak;
     
    - PC: 29.99 TL'den 79.99 TL'ye
    - Konsol: 29.99 TL'den 79.99 TL'ye
    - Ultimate: 44.99 TL'den 120.99 TL'ye yükseldi.
     
    Öte yandan dün itibarıyla Xbox Game Pass hizmetine GTA V ve Sword and Fairy: Together Forever oyunları dahil oldu. Ek olarak bugün McPixel 3 oyunu kütüphaneye eklendi.








  • Vay be
    Bazıları yok gelmeyecek diyordu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bence gene uygun gibi
  • Maalesef bu ekonomide hala uygun. Dışarda bir tavuk döner + kola yapsan hemen hemen bu kadar ediyor artık. Bitmişiz biz.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gelmeden +3 sene uzattık şükür.
  • 80 lira para mı artık. 80 TL ye karnını bile doyuramazsın şu şartlarda. Tek kötü yanı bu fiyatlarında ben uzun süre kalacağını sanmıyorum. Sene sonuna doğru bir zam daha yer.
  • PC İÇİN .
    36 ay almak için şu yöntemi uygulayabilirsiniz:
    Başta xbox live gold satın alma bölümüne gidin ve 3 ay seçip satın alın. Sonra aboneliği yönet deyip “yinelenen ödeme” seçeneğini kapatın. Aynı bölüme tekrar geldiğinizde aboneliği yönet tuşu yanında uzat çıkacak. Uzata basip 3 ay daha alın. Bu işlemi toplam 12 ay olana kadar tekrar edin. Daha fazlasına izin vermiyor zaten.
    Daha sonra burda anlatıldığı gibi o siteye gidin ve ardı ardına xbox game pass satın alın. 12 veya 13 aydan fazla izin vermeyecek zaten. Toplamda 2 yıl oldu.
    Daha sonrasında xbox ea play satın alma bölümüne gidin ve aynı şekilde hepsi toplamda 35 ay olacak şekilde ea play alın.
    Son olarak 1 ay game pass ultimate aldığınızda toplamda 3 yıl game pass ultimate iniz olacak.
    Not: Pc passe ea play dahil olduğu için çalışmayacağını düşündüm, o yüzden ayrı ayrı 3 farklı şey satın alıyorsunuz. Kendim satın alırken 12 ay live gold 1 ay pc pass 1 ay ultimate alıp 14 ay ultimate aldım. Xbox pass ve ea play kısmını denemediğim kesinlikle çalışır demiyorum, ama çalışacağına eminim çünkü xbox sitesinde ultimate hakkında yazılan yazıyı okursanız daha önceden aldığınız bu şeylerin hepsini ultimate’e çevirir yazıyor. Yani çalıştığına eminim fakat denedim.
    Şimdiden hayırlı olsun ??




  • Pc gamepass niye 6 aylık yada senelik seçenek yok. Yeni fiyatlar oyuncuların steam yada epic tarafına geçmesine neden olucaktır.
  • Yine hiçbir şey değil la. 80 lira yine iyi fiyat. Bir hamburger parası.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.