Şimdi Ara

RPCS3 Geliştiricileri Playstation 4 Emülatörü Üzerinde Çalışıyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
41
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
     
    PC platformu üzerinde PS3 oyunlarını oynamamızı sağlayan RPCS3 emülatörünün geliştiricileri Nekotekina, kd-11 ve DH, şu anda yeni bir Playstation 4 emülatörü üzerinde çalışıyor. En iyi emülatör programı arasında yer alan RPCS3 birçok oyuncu tarafından kullanılıyor ve PS oyunları buradan oynanabiliyor. Yeni bir hamleyle bu ekip PS4 oyunlarını oynatmak için uğraşıyor.
     
    Şu anda birçok emülatör bulunuyor
     
     
     
    Geliştirilme aşamasında olan PS4 emülatörü şu anda çok erken aşamada bulunuyor. İçerisinde bulunduğumuz noktada ekip henüz herhangi bir PS4 oyununu oynatamadı. Yine de RPCS3'ün arkasındaki geliştiricilerden gelecek olan bu yeni programdan beklentiler yüksek olabilir.
     
    Şu anda PC için en gelişmiş Playstation 4 emülatörü Spine programı olarak karşımıza çıkıyor. Ocak ayında bu program ile beraber çalışan 125'in üzerinde PS4 oyunu bulunuyor. Spine dışında Kyty, fpPS4 ve GPCS4 gibi PS4 emülatörleri yer alıyor. Bu emülatörler Spine kadar iyi deneyim vermiyor.
     
    Şu anda PS4 emülatörü hakkında pek fazla bilgi bulunmuyor. Ek olarak ekibin bu aşamadan sonra RPCS3 emülatörüne yeni güncellemeler getirip getirmeyeceği bilinmiyor.








  • PS10 çıktığında 2 oyun 60 fps, 5 tanesi de deneme aşamasında olacak halde hazır olur herhalde.

  • PS3 mimarisi çok karmaşıktı diye biliyorum. PS4 emülatörü o denli zaman almayabilir. RPCS3 fena değil bu arada Gran Turismo 5 falan oynatıyor.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.