Şimdi Ara

Steam'den Sonra Ubisoft Connect için de Tasarım Değişikliğine Gidiliyor: İşte Detaylar

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
30
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
     
    Ubisoft tarafından kullanıcılara sunulan mağaza ve oyun programı Ubisoft Connect için tasarım değişikliğine gidiliyor. Yakın zamanda Steam üzerinde yapılan büyük tasarım değişikliğinden sonra Ubisoft Connect için de büyük tasarım değişiklikleri yolda.
     
    Birçok kısımda yeniliğe gidiliyor
     
     
     
    Yeni güncelleme aracılığıyla Ubisoft Connect programında bulunan kitaplık kısmına, sosyal özelliklere, video oynatma seçeneklerine ve daha fazlasına yenilikler geliyor. Büyük değişikliklerin yer alacağı güncellemenin birkaç yıllık oyuncu geri bildirimlerine dayandığı belirtiliyor. Bu değişiklikler ilk etapta Beta kapsamında sunulmayı bekliyor.
     
    Yeni değişiklik ile beraber uygulama daha erişilebilir olacak ve kullanıcılar aradığını hızlı bir şekilde bulabilecek. Kullanıcı odaklı bu yenilikler sayesinde kitaplık kısmında da bir hayli tasarım değişikliği söz konusu. 
     
    Yeni profil alanları ve sosyal özellikler geliyor 
     
     
     
    Yeni kitaplık tasarımıyla daha akıcı, daha gezinilebilir bir yapı ve oyunlarla ilgili daha fazla bilgi yer alacak. Oyuncular burada oyun içi ilerlemesini görebilecek ve birbirleriyle etkileşime geçebilecek. Bunun yanı sıra kullanıcıların birbirleriyle etkileşime geçmesi için yeni bir araç sunulacak. Bu araç ile beraber yeni oyuncu profilleri de dahil olmak üzere yeni sosyal özellikler gelecek.
     
    Beta duyuru fragmanı
     
     








  • app'i kullanan 3 kişi için güzel haber

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.