Şimdi Ara

Microsoft: Starfield, Bethesda'nın En Hatasız Oyunu Olacak!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
65
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
    Bethesda Game Studios'un geliştiriciliğini üstlendiği açık dünya uzay temalı rol yapma oyunu Starfield için yeni açıklamalar gelmeye devam ediyor. Xbox yöneticisi tarafından açıklanan bilgilere göre Starfield, Bethesda tarafından oyunculara sunulan "en az hataya" sahip oyun olacak.
     
    Xbox Game Studios başkanı Matt Booty çeşitli açıklamalarda bulundu
     
     
    Geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen Xbox & Bethesda sunumunda açık dünya rol yapma oyunu Starfield için yeni oyun içi görüntüler sunuldu. Heyecanla beklenen oyun elbette klasik Bethesda yapısını koruyor ve bu kapsamda birçok hayran oyunun kapsamı da düşünüldüğünde çeşitli bug'larla ve hatalarla beraber geleceğini düşünüyor. Ancak Xbox Game Studios başkanı Matt Booty durumun böyle olmadığını belirtiyor.
     
    Booty ek olarak şunları söylüyor: "Todd Howard (Bethesda Game Studios'un yaratıcı yönetmeni) ve ekipten diğer isimlerle beraber çalışırken oyunun hata sayılarına göz gezdirdim. Bu kapsamda şunu söyleyebilirim ki Starfield, Bethesda'nın en az hataya sahip oyunu olacak."
     
    The Elder Scrolls V: Skyrim ve Fallout 4'ün ödüllü geliştiricileri Bethesda Game Studios tarafından oyunculara sunulacak Starfield, 25 yıl sonra oluşturulan ilk yeni evren olarak karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Çeşitli evrenlere adım atabileceğimiz oyunda uzun soluklu bir deneyim bizleri bekliyor.







  • Bu güzel bir kandırma olur. Oyunlarda ne kadar detay olursa o kadar hata yapma payı olur. Unity ile en basit olarak bir karakter kontroller yapmaya çalışırken bile en ufak şeyde kontroller bozuluyor. Vaad ettikleri büyüklükte bir açık dünya gezegendne gezegene git, multiplayer ögeler eğer olacaksa illaki hata olacaktır hatta fallout veya skyrimde gördüğümüzden daha fazla çünkü düz mantık şu ne kadar özellikler eklersen o kadar kod gerekir. Ne kadar kodlaman olursa da o kadar hata bug olasılığın artar. Bunları çıkmamış bir oyunu kötülemek için söylemiyorum zaten tüm açık dünya oyunlarda dolusuna hata bug oluyor önemli olan stüdyonun bunları kullanıcıları bezdirmeden düzeltmesi olur.
  • Türkçe altyazı desteği olmaması üzücü tüm hayallerimi yıktı zaten hali hazırda star citizen var oyüzden beklemeye değmez bir oyun oldu benim bu oyun için. Xbox series x alacaktım birde :P geriye pc toplamak kaldı.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Mesela RDR 2 oynadığım en detaylı ama bir o kadarda en az hata gördüğüm oyunlardan biriydi..
  • 30 fps kilitlenen beş para etmez no Man sky çakması oyun, elder scroll VI için çalışsanız çok daha iyi olurdu Bethesda
  • Abi P vrken Xbox'mı alıyorsunuz gerçekten.. Çek PC'yi istediğin yamayı indir.
  • Series X'de 30fps olmasından daha büyük nasıl bir hata olabilir ki.. 1080p/Full detay ve 60 fps olmalıydı, 4k sevdası yüzünden güzelim konsollar araya gitti..

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Hiç kusura bakmayında çıktığı gün oblivion'dan skyrim'e fallout 4'ten 76'ya Todd howard'ın başında olduğu işleri gördüm.. Bu söz size 35-40 gömlek fazla gelir, keşke demeseydinizde yalandan kim ölmüş.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Erellach

    Türkçe altyazı desteği olmaması üzücü tüm hayallerimi yıktı zaten hali hazırda star citizen var oyüzden beklemeye değmez bir oyun oldu benim bu oyun için. Xbox series x alacaktım birde :P geriye pc toplamak kaldı.


    Did you mean Scam Citizen?

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Curtius C kullanıcısına yanıt
    Ne diyon gardaş bana yazıyorsan türkçe yaz.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.