Şimdi Ara

Sony: Birinci Taraf Oyunların İlk Gün PS Plus'ta Olmaması İşimize Yarıyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
     
    Sony tarafından oyunculara sunulan oyun abonelik hizmeti Playstation Plus kullanıcılara hizmet vermeye devam ediyor ve ilk günkü stratejisini koruyor. Sony başkan yardımcısı ve küresel abonelik başkanı Nick Maguire, birinci taraf oyunların ilk gün PS Plus'a eklenmemesinin şirketin avantajına olduğunu söylüyor.
     
    PS Plus, Xbox Game Pass'e göre farklı bir strateji benimsiyor
     
     
     
    Birçok oyunun ilk günden Xbox Game Pass'e eklenmesinin aksine farklı bir strateji benimseyen Playstation Plus için işler yolunda görünüyor. Nick Maguire bu kapsamda ilk günden oyunların eklenmemesi stratejisinin avantaj sağladığını ve ileriye dönük olarak bu yaklaşımı benimseyeceklerini belirtiyor.
     
    Maguire oyunların hangi süreçlerde PS Plus'a eklenmesi gerektiğini de açıklıyor. Bu doğrultuda oyunların piyasaya sürüldükten 12, 18 veya 24 ay sonrası hizmete dahil olması daha fazla kullanıcıyı beraberinde getirdiğini aktarıyor.
     
    Çeşitli avantajlarla kullanıcılara sunulan bu abonelik hizmetlerinin her biri farklı yaklaşımlar benimsiyor. Her birinin kendine özgü geniş oyun kütüphaneleri oyunculara birçok avantaj sağlıyor ve sabit ücretle beraber yüzlerce oyuna erişebiliyorsunuz. 
     
    Peki sizce oyunlar ilk günde mi hizmete eklenmeli yoksa belli bir süre sonra mı? 








  • Sürdürülebilir olması için bu şekilde olması gerekiyor.Yoksa oyun firmaları kaliteli Oyun yapmak için uğraşmazlar bütçe harcamaz.Sony kaliteden ödün vermediği için hala bunun ekmeğini yemeye devam ediyor işte.Ben kendi adıma Sony den mutluyum arkadaş adamlar iyi kötü önümüze Oyun sunabiliyor.
  • Ben özel oyunları çok ucuz değilse artık dijital almıyorum, Çok mu istiyorum giderim 2. el CD'li alır oynar satarım. Çünkü eninde sonunda gelecek...
  • İlk gün kesinlikle eklenmemeli, bkz xbox çöpleri

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sürdürülebilir olması için bu şekilde olması gerekiyor.Yoksa oyun firmaları kaliteli Oyun yapmak için uğraşmazlar bütçe harcamaz.Sony kaliteden ödün vermediği için hala bunun ekmeğini yemeye devam ediyor işte.Ben kendi adıma Sony den mutluyum arkadaş adamlar iyi kötü önümüze Oyun sunabiliyor.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Tmm Plus mılus güzel oyunlar veriyorlar ama pekte yeni oyun duyurmadılar..
  • Sony aynı oyunları yapıyor zaten ilk günden niye alayım.Third person beş para etmez sjw li oyun görmek isteyen baysın 80 euro yu diyor adamlar.Son dlc ile Aloy'u bile lezbiyen etmişlerdi.GoWRagnorak da da Thor u patates gibi tasvir etmişlerdi ancak sonye yakışır bu tip hareketler.Ben sony oyunlarını ilk günden almayı bıraktım zaten.Nasılsa plusa geliyor ,aldığınada değmiyor.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: BSC Misafiri

    Sony aynı oyunları yapıyor zaten ilk günden niye alayım.Third person beş para etmez sjw li oyun görmek isteyen baysın 80 euro yu diyor adamlar.Son dlc ile Aloy'u bile lezbiyen etmişlerdi.GoWRagnorak da da Thor u patates gibi tasvir etmişlerdi ancak sonye yakışır bu tip hareketler.Ben sony oyunlarını ilk günden almayı bıraktım zaten.Nasılsa plusa geliyor ,aldığınada değmiyor.


    xbox'a geç knk orada müq oyunlar var redfall gibi asasdsdfasfa
  • BSC Misafiri B kullanıcısına yanıt
    Gülmekten öldüm ya hadi klasik LGBT eleştirelerine alıştıkda Thoru Patates gibimi tasvir etmişler derken bu Dünyaya okadar uzak okadar ilgi ve alakan olmadığı belli oluyorki.Keşke bunu katmasaydın yani klasik Kratosada gay diyip geçseydin bizde he deseydik

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • O kadar oturdugu yerden sallamıs ki BS'deki romance seceneginin opsiyonel oldugunu bile bilmiyor ...


    Bunlar havada gökkusagı görse boncuklu tabanca sikan youtube gaming tayfa iste ... Sony: Birinci Taraf Oyunların İlk Gün PS Plus'ta Olmaması İşimize Yarıyor 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DrUckmann -- 18 Haziran 2023; 13:37:45 >
  • İyi güldüm yoruma Sony: Birinci Taraf Oyunların İlk Gün PS Plus'ta Olmaması İşimize Yarıyor . Valla ne kadar saçma sapan göze sokulması hoşuma gitmese de, abartı bir şekilde saldırılması da hoşuma gitmiyor. Topluma bir zararı yoksa ucu size dokunmuyorsa bırakın yaşasın arkadaşım herkes kendince istediği gibi, cinselliğin ahlak bekçisi olana kadar önümüzde insanlık olarak temizlememiz gereken daha bir ton b.kluk var. Eşcinselliğin seçim şansı olmadığını, bazen hormonlar bazen büyüme şekilleri ile alakalı olduğunu saldırmadan önce hatırlanması gerekiyor. Eşcinsel olsam çok zor bir hayat yaşardım, gizli veya değil. Bu yüzden benim için eşcinselliğin ne kadar savunulacak bir yani yoksa, durduk yere ateş etmenin de bir anlamı yok iki taraf da empatisini yapsın kılıcı kalkanı bıraksın zaten ters tepiyor


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BSC Misafiri B kullanıcısına yanıt

    Lütfen cahilliğini kendine sakla


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ne oldu druckmann susmuşsun herkese fake trol diyordun ne oldu hashhadhgashdghasdfhasgdhasgdasgdas
  • druckmann zortttt
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.