Şimdi Ara

Xbox Game Pass Fiyatları Zamlanıyor mu? Bir Kale Daha mı Düşüyor?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
71
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
     
    Microsoft tarafından oyunculara sunulan abonelik hizmeti Xbox Game Pass hizmeti için yeni bir gelişme yaşanıyor. Aylık bazda ücretler ödeyerek geniş oyun kütüphanesine erişebildiğimiz hizmetin yakın zamanda zamlanacağı haberleri ortaya çıktı. Şu an için net olarak zamlanacak ibaresini kullanamasak da bunun olması muhtemel.
     
    Xbox Game Pass üzerinde teklif için süre sınırı konulmuş durumda
     
     
     
    Xbox Game Pass hizmetinde farklı farklı abonelik seçenekleri bulunuyor. Şu anda en ucuz abonelik seçeneği 29,99 TL'den başlıyor. Bu fiyatla ister konsol istersek de PC aboneliği alabiliyoruz. Her iki platformu da kapsayan Ultimate seçeneği ise 44,99 TL. Yakın zamanda ortaya çıkan haberler sonrası bu fiyatların güncelleneceği ortaya çıkıyor ve görsellerle beraber de bazı değişikliklerin olacağını varsayabiliyoruz.
     
    Aşağıdaki görselde görebileceğiniz üzere teklifin belli bir süre sonra sonlanacağı yer alıyor. Kısa süreli teklif olarak karşımıza çıkan bu durum sonrası zam gelme ihtimali oldukça yükseliyor. İçerisinde bulunduğumuz ortamı göz önüne alırsak bu tarz hizmetlerin fiyatlarının artması oldukça doğal.
     
    Peki siz bu bu konu hakkında neler düşünüyorsunuz? 
     
     








  • artacak tabi, bedava şu an. yeter ki 60-70 tl bandında olsun ( gamepass ultimate ) yine bile ucuz olur. Temennimiz korkunç artışlar olmaması
  • Gerçek Xbox fanboylar 1-2 aya belli olacak ...

  • bu kaçıncı son kale?
  • la susun susun, silin şu haberi. Haberimiz yokmuş gibi takılın.
  • Zaten bu ara çok iyi oyunlar gelmiyordu en kötü üyeliği iptal ederiz. Diablo varken gp oyunlarının yüzüne bakmam Xbox Game Pass Fiyatları Zamlanıyor mu? Bir Kale Daha mı Düşüyor? 


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.