Şimdi Ara

The Lord of the Rings: Gollum başarısızlığına rağmen yeni bir oyun daha geliyor!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
65
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
     
    Daedalic Entertainment tarafından geliştirilen ve yayınlanan gizlilik odaklı aksiyon macera oyunu Yüzüklerin Efendisi: Gollum 25 Mayıs'ta piyasaya sürüldü ve 2023'ün en kötü oyunları arasında şimdiden yerini aldı. Bu kötü çıkışa rağmen Daedalic Entertainment ekibinin evren ile işinin bitmediği ve bu kapsamda yeni bir oyun geliştirdiği bildirildi.
     
    Rapora göre Orta Dünya'da geçen yeni bir oyun için kollar sıvandı
     
     
     
    Alman temelli bir kuruluş olan Games Wirtschaft tarafından yayınlanan yakın tarihli bir rapora göre Gollum oyunu talihsiz bir proje olarak görüldü. Yine rapora göre Daedalic ekibi kötü eleştirilere rağmen yeni bir Yüzüklerin Efendisi oyunu yapmak istediğini bildirdi. Ortaya çıkan bilgilere göre geliştirici ekip Alman hükümetinden belirli bir miktar teşvik aldı ve bu miktarın oyunlar üzerinde harcanması planlandı. Bildirilene göre alınan bu paranın hiçbiri Gollum için harcanmadı.
     
    Gollum her ne kadar başarısız bir proje olsa da Daedalic ekibi henüz Orta Dünya'nın potansiyelinden vazgeçmeye niyetli değil. Games Wirtschaft tarafından yayınlanan raporda "Yüzüklerin Efendisi lisansına dayalı birkaç oyundan ilki" Gollum olarak karşımıza çıkıyor. Bu da Gollum harici bu evrene dayalı yeni oyunun ve oyunların geleceğinin sinyallerini veriyor
     
    The Lord of the Rings: Gollum şu anda olumsuz eleştirilerin odağında yer alıyor. Peki siz bu oyun hakkında ve olası bir yeni oyun hakkında neler düşünüyorsunuz? 








  • Baktılar insanlar enayi gibi önsipariş veriyor, başladılar hemen yeni oyuna.
  • Forumda felan oyun sirf 70 tl den onsipariste diye alanlar olmustu🤣 Kotu oyun bedava olsa nr yazar.Optimizasyonu o kadar degisik ve kotu ki stram decde duzgun calisip,guclu sistemler de tokezleyebiliyormus.😬

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bukadar kalitesiz oyun yaparsan tabikide gömerler sırf isimden para kırmaya çaşışıyorlar.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.