Şimdi Ara

EA, iki yeni duyurulmamış oyun geliştirdiğini açıkladı!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
79
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
    Electronic Arts, 2023 / 4. Çeyrek Mali Yıl kazanç çağrısında oyun yayın takvimi hakkında çeşitli açıklamalarda bulundu. EA, birçok oyunun çıkış tarihini doğrularken iki duyurulmamış oyun projesinden de bahsetti.
     
    EA birçok oyunun çıkış tarihlerini doğruladı
     
     
    Bilinen oyunlardan başlayacak olursak EA şu anda nişancı aksiyon oyunu Immortals of Aveum'ın, Madden 24'ün ve EA Sports FC'nin 2024'ün 2. çeyreğinde çıkacağını doğruladı. Diğer taraftan 2024'ün 3. çeyreğinde EA Sports NHL 24 piyasaya sürülecek. F1 23 ve Super Mega Baseball 4 gibi diğer oyunların ise çıkış tarihleri zaten biliniyor.
     
    Bilinmeyen oyunlar arasında ise iki proje yer alıyor. 2024 mali yılı içerisinde çıkış yapacağı bildirilen oyunlardan biri EA Sports tarafından geliştirilen bir yapım, diğerinin ise bir yarış oyunu olacağı belirtiliyor. Yarış oyununun daha önce Dirt olarak bilinen ve EA Sports Rally olarak yeniden markalaşan bir proje olacağı söyleniyor.
     
    Diğer taraftan EA Vancouver ekibi şu anda UFC 5 üzerinde çalışıyor. İki duyurulmayan projeden birinin bu oyun olması olası.








  • Editör, haberde bir yanlışlık olmasın? EA SPORTS FC için çıkış tarihi 2024'ün 2. çeyreği demişsin. Yani EA ismini yenilediği yeni futbol oyununu 2024 yılında Nisan Mayıs Haziran ayında çıkaracak olamaz diye düşünüyorum. Bir kontrol et istersen. İyi çalışmalar.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • NHL 24 ve UFC 5 pcye de gelsin artık noolur. F1 23, SMB 4, Madden 24, Fifa 24, Dirt.. oh oh kabarık bir liste..Eğlenceli olacak.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • ASKERTUNGA kullanıcısına yanıt

    Yanlışlık yok 2.çeyrekte çıkacak büyük ihtimalle haziran yada temmuz da çıkar


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • UFC artık PC'ye gelsin gerçekten, PS4'te loading beklemekten career modundan soğuyorum...
  • Dragon Age 4 gelsin artık.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.