Şimdi Ara

Xbox patronu Phil Spencer: Redfall bizi hayal kırıklığına uğrattı!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
697
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  •  
     
    Kinda Funny podcast'inde konuşan Xbox patronu Phil Spencer, hayranların Redfall'u nasıl algıladığına dair bazı detaylar paylaştı ve bunlara kendi yorumlarını ekledi. Bu hafta içi piyasaya sürülen co-op tabanlı nişancı aksiyon oyunu Redfall, Metacritic'te PC'de 58, Xbox Series X|S'te ise 62 puana sahip. Medya puanlarının haricinde kullanıcı puanları daha da düşük olarak karşımıza çıkıyor. PC platformunda kullanıcı puanı şu anda 1,9.
     
    Phil Spencer oyun hakkında çeşitli açıklamalarda bulundu
     
     
     
    Xbox patronu Phil Spencer yakın zamanda çıkış yapan Redfall için oyuncu görüşlerini temel aldı ve şu açıklamalarda bulundu: "Benim için Xbox topluluğunu hayal kırıklığına uğratmaktan ve topluluğun bize olan güvenini kaybettiğini görmekten başka ağır bir şey yok. Bu durum açıkçası beni hayal kırıklığına uğrattı ve üzdü."
     
    Hayal kırıklığına oyuncularla beraber ortak olmaya çalışan Spencer sözlerine şöyle devam etti: "Arkane Austin'in büyük bir destekçisiyim. Ekibin geçmiş performansı harika ve yaptıkları unutulmaz. Bu yüzden bu ekibin oyunlarını seviyorum. Bundan sonraki süreçte Redfall'da 'ne eksik ya da neleri daha iyi hale getirebiliriz' konusuna odaklanacağız."
     
    2 Mayıs tarihinde Xbox Series X/S ve PC'ye çıkış yapan Redfall'un Steam kullanıcı incelemeleri de çoğunlukla olumsuz durumda. Oyun şu anda Steam'de 699,00 TL'den Xbox mağazasında ise 1.150 TL'den satışta. Ayrıca oyun Xbox Game Pass hizmetinde de mevcut.
     
     








  • Şimdi ben Xbox'u neden alayım, Oyun vizyonlarıda yok, Gamepass ile övünüyorlardı onunda dengi bir sistem var PS5'te. Gördüğüm kadarıyla gayet kaliteli oyunlar var. Geriye tek kalan geriye uyumluluk muhabbetinin taa PS2 dönemine kadar desteklemesi..Onuda PS3 parasına Xbox one alarak çözmeyi düşünüyorum..
  • Oyun kötü bu net.. Gamepass dan indirdim. Bir saat kadar oynayıp sildim. Çok kötü görünüyor. Her şeyiyle hem de. PS3 zamanından kalma gibi.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Vasat bir oyun olacağı kesindi ama 40-50 puanları görecek kadar leş bir şey beklemezdim açıkçası.
  • Bundan sonra yapacağınız tek şey dükkanı kapatıp gitmektir. Giderken yanınızda çıkardığınız çöp konsollarıda alıp götürün.
  • Sadece Redfall mu?

  • Dünyadan bi haber mi yaşıyor bu adam? Hiçbir şeydan haberi yok. Misafir çocuğu gibi konuşmuş. Neyin kafasını yaşıyor? Bu ne? Xbox patronu Phil Spencer: Redfall bizi hayal kırıklığına uğrattı! 


    Acaba bu adamı trollük yapsın diye mi koymuşlar oraya? Ben bu Phill Spencer'dan şimdiye kadar hiç mantıklı bir şey duymadım. Değişik değişik, tuhaf tuhaf konuşuyor hep. Ne acayip adam Xbox patronu Phil Spencer: Redfall bizi hayal kırıklığına uğrattı! 

  • Playstation'a en çok çalışan adam ... Xbox patronu Phil Spencer: Redfall bizi hayal kırıklığına uğrattı! 



    Xbox patronu Phil Spencer: Redfall bizi hayal kırıklığına uğrattı!
  • quote:

    Orjinalden alıntı: JackTim

    Sadece Redfall mu?


    Redfall mı? onun doğrusu. Fol diye okunmaz.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Zaten ne versek oyuncular oyunu oynuyor kafasından çıktığınız gün adam akıllı oyun yapmaya başlarsınız

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bakalım Ms nezaman postalıycak bunu.Daha bu kafayla çok hayal kırıklığına uğrar.Firmanın suçu ney? Xbox Series S var ellerinde adamların bunun kaldıracağı şekilde yapmak zorundalar oyunu bok gibi Oyunlar üretmekten başka çareleri yok ellerindeki donanım belli ne yapcaklarmış sihirbazmı bunlar? Harbiden Ms acil postalasın bence bunu.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Üzdün be reis.Umarım xbox markası zamanla yok olup gitmez.

  • BSC Misafiri B kullanıcısına yanıt

    Ondan sonra sony tekel olur, tekellik oyunculara bir şey kazandırmaz.

  • Bu bilerek yapılmış bir hamle gibi gözüküyor, Açıkçası bütün olay dünyaya ve mahkemelere ''rekabette'' geride kaldığını gösterip son şans olarak Activison davasını kazanmak... Akıllıca bir hamle.
  • BSC Misafiri B kullanıcısına yanıt

    Xbox patronu Phil Spencer: Redfall bizi hayal kırıklığına uğrattı! Xbox patronu Phil Spencer: Redfall bizi hayal kırıklığına uğrattı!  kafalara gel, bilerek kötü oyun yapmışlarmış , yine büyük oyunu çözmüşsün dayı Xbox patronu Phil Spencer: Redfall bizi hayal kırıklığına uğrattı! 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Persona_6 -- 5 Mayıs 2023; 22:16:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BSC Misafiri B kullanıcısına yanıt

    Kesinlikle ajitasyonu yiyecektir CMA, çünkü oradaki insanlar liyakatsiz, torpille atanmış, maksimum 60 IQ seviyesinde kişiler. Büyük resmi gördüğünüz ve harika tespit için teşekkür ederiz!




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi myze -- 5 Mayıs 2023; 22:21:41 >
  • oyunu bilmiyordum amcamdan öğrendim deseydi keşke. sonra da aziz xbox kullanıcılarım bizi affetsin deseydi.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sadece bunları değil, geçenlerde yine "Artık Playstation ve Nintendo ile rekabet etmemizin bir anlamı yok" mavalinde bir konuşma yaptı. Kendince matematik yapmaya çalıştı ama Xbox'ı fena vurdu. Şu an reddit onunla çalkalanıyor. Neymiş neslin ortalarına geliniyormuş, oynayacağı cihazı seçen seçmiş, artık 40-50 milyon ps5 kullaınıcısını 120 milyon switch kullanıcısını o ekosistemden kopartıp Xbox'a getirmek söz konusu değilmiş.


    Starfield 10 üzerinden 11'lik bir oyun bile olsa, insanlar birde Playstationlarını satıp, Xbox'a geçmeyeceklerdir dedi :D Evet evet dedi bunu ! Ayrıca konsolların artık ekosistem parçası olduklarını, ps4 ile beraber kendisine kütüphane oluşturmuş milyonlarca insanın Xbox'a geçmesi (bu nesilde) çok zor dedi. Çünkü dijital kütüphanelerin oluştuğu geçmiş nesilde Xbox'ın kaybeden taraf olması, zaten rekabeti baştan öldürmüş kendilerine göre. Bu yüzden AAA iyi oyunlar yaparak bu rekabette öne geçemeyiz dediler. Bunları bilerek ilerleyeceklermiş. Mantıksal olarak "okay", ama sen Xbox'ın başısın nasıl böyle bir şey söylersin ? Ne demek rekabet etmeyeceğiz, ya ne yapacaksınız ? Xclod ve Gamepass artık pusulaları imiş !


    Neredeyse konuşmasının %90'ını bulut oyunculuk övgüleri üzerine geçti. Büyük ihtimal bir sonraki nesil Xbox görmeyeceğiz. Uzun zamandır konsol tarafından kurtulmak istiyorlardı. Sadece yazılıma odaklanarak dağıtıcı olmayı - merkez olmayı hedefliyorlardı, artık laflarını saklamıyorlarda.


    Koca bir nesil boyunca 3-4 tane güzel oyun görürsek şanslıyız Xbox kanadında. Mikisoft Xbox'ı bitirdi.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Antikaruh -- 5 Mayıs 2023; 23:54:15 >




  • Xbox 360 dönemi muhteşemdi şuanki duruma bak birde

  • Arkane'in looter ve coop acemiliği bir yana optimizasyo olarak da kötü çıkış yapması bayağı tabuta çivi çaktı gibi oldu. Oyun yapmak istediği şeyleri yapabilse bayağı eğlenceli bir şey çıkabilirdi şu oyun ama sonuç üzücü ne yazık ki.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Phil Spencer'ın politikaları xbox'ı mahvetti. Acil 1 ve 360 döneminin adamlarının gelmesi lazım. Konsol yarışlarının mükemmel olduğu dönemlerdi.

  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.