Şimdi Ara

LEGO 2K Drive'ın sezon detayları belli oldu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
15
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
     
    Yayıncı 2K ve geliştirici Visual Concepts, LEGO 2K Drive'ın çıkış sonrasında mevcut olacak "Drive Pass"i hakkında yeni bilgiler yayınladı. Çeşitli mücadeleleri bünyesinde barındıran Drive Pass ile yeni ödüllerin kilidini açabilecek ve akabinde yeni içeriklere erişebileceksiniz. Her sezon farklı mücadeleleri oyunculara sunacak.
     
    LEGO 2K Drive sezon detayları
     
     
     
    Drive Pass'in ilk sezonu Haziran ayında oyunun piyasaya sürülmesiyle beraber başlayacak. Her sezonda yeni zorluklar ve açılacak 100 seviye yer alacak. Her sezonda farklı ücretsiz ödüller bulunacak ve bunları çeşitli mücadeleleri tamamlayarak elde edebileceksiniz. Oyunun ilk sezonunda yeni sürücüler, çıkartmalar, yetenekler, sesler ve daha fazlası oyunculara sunulacak.
     
    Her sezon içerisinde satın alabileceğiniz Premium Drive Pass ve diğer taraftan Year 1 Drive Pass seçeneği de yer alacak. Her Premium Drive Pass, Dodge ve Nissan gibi popüler otomobil üreticilerinin yeni araçlarını ve daha fazlasını oyunculara sunacak.
     
    LEGO 2K Drive, 19 Mayıs'ta PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Switch ve Steam ve Epic Games Store aracılığıyla PC için çıkış yapacak. 








  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.