Şimdi Ara

Star Wars Jedi: Survivor Steam'de 'çoğunlukla olumsuz' incelemelere sahip

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
     
    Cal Kestis’in hikayesini devam ettiren ve Electronic Arts tarafından yayınlanan Star Wars Jedi: Survivor çıkışını bugün itibarıyla gerçekleştirdi. Çıkışıyla beraber oyun ne yazık ki olumsuz incelemelerle karşı karşıya kaldı. Oyunun Steam'deki durumuna baktığımız zaman "çoğunlukla olumsuz" etiketine sahip.
     
    Optimizasyon sorunları olduğu belirtiliyor
     
     
     
    Star Wars Jedi: Fallen Order'ın devamı niteliğinde olan aksiyon macera oyunu Star Wars Jedi: Survivor Steam'de olumsuz kullanıcı incelemeleri almaya devam ediyor. Oyuncular oyunun çok kötü bir optimizasyona sahip olduğunu ve yüksek sistemli PC'lerde bile oynanamadığını belirtiyor. Bazı kullanıcılar oyunun en fazla 30 FPS'e kadar ulaştığını bazı kullanıcılar ise sürekli olarak takılma yaşadığını söylüyor.
     
    Oynanamaz durumda olduğu belirtilen oyunun şu anda Steam'de 2.600'ü aşkın kullanıcı incelemesi bulunuyor. Bu incelemelerin sadece yüzde 35'i olumlu. "Çoğunlukla olumsuz" etiketine sahip Star Wars Jedi: Survivor Steam ve Epic Games mağazasında 1.199,99 TL'den satılıyor.
     
    Oyunun ayrıca konsol sürümlerinde de takılmalar yaşandığı ve oynanamaz durumda olduğu belirtiliyor. Twitter üzerinde LegacyKillaHD adlı bir kullanıcı oyunu Xbox Series X'te oynamaya çalıştığını ancak FPS düşüşlerinden, sahnelerin takılmasından ve bu sahnelerin tekrar etmesinden dolayı oynayamadığını belirtiyor.
     
    Elbette oyuncular bu ücreti ödedikten sonra güzel bir oyun deneyimi yaşamak istiyor. Umuyoruz ki bu sorunlar en kısa sürede çözülür.
     
     








  • Optimizasyonu gelistirmek icin yaklasik 1 ay ertelemislerdi oyunu. Ona ragmen hala problem olmasi garip. Acik ve net olayim ciktigi gun oyunlariyla beni hayal kirikligina ugratmayan tek seri su ana kadar Resident Evil oldu. Onun disinda pre order olayini yillar once biraktim.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • oyun dunyasının hakkını veren capcom abatrısız şişirlmemiş sistem gereksımleri olmayan grafikleri suan en üst düzeyde olup balon last os uf part 1 pc sistem gereksımlerıne bakın bide re4 remake şeyının keyfıyle optımızasyon yapmayıp sistem sattırmaya çalısan emparyalıst abd üstlü şirkerlerin oyunlarını almıyorum
  • Oyun konsolda oynanır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyun yapan firmalar oyunculardan kopuk insanlar onlar saniyorki pc oyuncusu her ay ekran karti degistiriyor hepsinde rtx in o yilki en guclu modeli var size bisey diyimi devam etcekler artik bi oyun ciktiginda ekran karti degistirmek zorunda kalcaksiniz telefonlarda oyle olcak 1 senede pert olcak hepsi kasitli yapilmis olcak tabiki bi komploda benden bunlar bulut oyunlara kaymamiz icin yapiliyor bile olabilir
  • Konsolda mis gibi oynuyoruz. Kafa o kadar rahat ki.

  • Haberde oyunun konsolda da sorunları olduğunu ve sanki PC de problemleri PC'nin kendisi yapıyormuş gibi burada gelip makinesini savunanlar var. Bsc de ayrı bir hava solunuyor herhalde yazık.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Sarohan kullanıcısına yanıt
    tyler durden’ın sözü aklıma geliyor bu tipleri görünce.

    “sahip olduğun her şey gün gelir sana sahip olur”

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dx12 ve vulkan ciğer bırakmadınız be arkadaş, ne shader compilation muş ya. geri dönelim dx11 e yeter da.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun 1200 TL imiş harbiden... Epic Games'te uçurmuş fiyatları.


    Şu Steam'in kuru yükseltmesi fiyatları neredeyse 2 kat yapmış. Artık 2 yıl sonra 200 TL'ye alırız herhal, ilk gün her zaman problemlidir.

  • bu oyunlar çıkar çıkmaz oynanmaz bir anlayamadık gitti artık çoğu oyun kötü optimize çıkıyor. 2-3 ay bekle otursun patchlerle kendine gelsin hem fiyatıda düşer oh.

  • Son zamanlarda çıkan oyunların maaşallahı var, Düşünüyorum şöyle konsolun içinden geçen oyunlar yapsalar PC'de demek hiç oynayamayacaz oyun.. GTA 6'yı falan çok merakla bekliyorum, Benim bildiğim Rockstar konsolları full sömürecektir, Bakalım PC'ye nasıl optimize edecekler. 1 yıl gecikmeli çıkarmalarını optimizasyon yapmalarına bağlıyorum.
  • Konsollar daima daha avantajlıdır burdaki tek sorun PC oyuncularının 45-60 FPS Allah'a şükür diyemediklerinden hahaah yok 100 FPS istiom yok 200 FPS istiom oyun bı çıkıyor konsolda uçan oyun PC de 30 FPS görüyor hahahah
  • Oğlum salak mısınız siz? Oyunlar kötü çıkıyor. Niye oyunlar kötü çıkıyor diye üzülüp tartışacağınıza konsol pc yarıştırıyorsunuz.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: BSC Misafiri

    Konsollar daima daha avantajlıdır burdaki tek sorun PC oyuncularının 45-60 FPS Allah'a şükür diyemediklerinden hahaah yok 100 FPS istiom yok 200 FPS istiom oyun bı çıkıyor konsolda uçan oyun PC de 30 FPS görüyor hahahah


    Demezler çünkü konsoldan çok daha güçlü donanım alıyorlar, Yapımcılar optimizasyonda sıçınca anlam veremiyorlar...
  • Cyberpunk konsollarda rezalet portla cebelleşirken de PC’de konsola kıyasla çok daha rahat oynanabiliyordu. O zaman bu fanboy arkadaşlar yapımcıya sallarken, şimdi tam tersi durumda yine yapımcı suçluyken ‘oyun konsolda oynanır’ gibi aşırı ezikçe yorumlar yapıp empatiden uzak davranıyorlar ya, üzülüyorum onların adına bu kafayla hayat sürdükleri için

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun PS5'tede yerlerde halen oyon konsoldo oynonor conom.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Microphone Not Found M kullanıcısına yanıt
    30 fps oynamaya alışmış gözleri o yüzden övüyorlar.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.