Şimdi Ara

The Lord of the Rings: Gollum için Ray Tracing fragmanı yayınlandı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
15
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
     
    NVIDIA ve Daedalic Entertainment, The Lord of the Rings: Gollum için Ray Tracing fragmanı yayınladı. Bu fragmanla beraber geliştirici ekip oyunda ışın izlemeli yansımaların ve gölgelerin yer alacağını belirtti. Bu desteklerle beraber oyundan daha üst düzey bir deneyim elde edilmesi hedefleniyor.
     
    Oyun NVIDIA DLSS 3 Frame Generation desteğini de içerecek
     
     
     
    NVIDIA DLSS 3 Frame Generation'ı desteğini de bünyesinde barındıracak olan The Lord of the Rings: Gollum'un  geçtiğimiz günlerde sistem gereksinimlerini açıklandı. Bu sistem gereksinimleriyle beraber birçok oyuncu oyunun tam olarak optimize edilmediğini ve çıkışıyla beraber sorunların olacağını belirtti.
     
    Son zamanlarda yeni oyunlar birçok sorunla beraber karşımıza çıkıyor ve bu sorunların yeni güncellemelerle beraber düzeltilmesini bekliyoruz. Umuyoruz ki artık bu oyunda ve yeni çıkış yapacak oyunlarda sorunsuz bir oyun deneyimi yaşarız.
     
    Gizlilik odaklı aksiyon macera oyunu The Lord of the Rings: Gollum, 25 Mayıs'ta PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve Steam ve Epic Games Store üzerinden PC için çıkış yapacak.
     
    The Lord of the Rings: Gollum fragmanı
     
     








  • Bir orta dunya hayrani olarak videoya bakinca aklima bfm2 greafikleri geliyir... sanki rtx yok iken hiç yansima gormuyorduk ufo goren gıcık ben hesabı. Linc girisiminde bulunacaklar hic ugrasmayin ornek:tesselation .

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.