Şimdi Ara

Ubisoft'un sunduğu XDefiant'ın Call of Duty'e rakip olacağı bildiriliyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
174
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
     
    Ubisoft tarafından oyunculara sunulacak oynaması ücretsiz birinci şahıs arena tabanlı nişancı aksiyon oyunu XDefiant için geldiğimiz noktada bir kapalı beta süreci gerçekleştiriliyor. Bu beta sürecine  şu ana kadar 1 milyondan fazla oyuncu katıldı ve bu katılımla beraber oyunun bir hayli ilgi gördüğü ortaya çıktı. Kapalı beta 25 Nisan'a kadar sürecek.
     
    Oyunun Call of Duty'e rakip olacağı bildiriliyor 
     
     
     
    Köklü nişancı aksiyon serisi Call of Duty'e rakip olacağı bildirilen XDefiant için birçok oyuncu beklentilerini yükseltiyor ve bu kapsamda tam sürümün çıkması bekliyor. Elbette köklü bir seriyi tahtından indirmeye çalışmak veya oradaki oyuncuları kendine çekmek çok zor olsa da XDefiant'ın bu yolda ilerlediği belirtiliyor.
     
    Kapalı beta süreci devam ederken Twitch'te Call of Duty League'i izlemeyi bekleyen birçok kullanıcı XDefiant'ın beta reklamıyla karşılaştı. Bu reklam sonrası birçok kullanıcı oyunun CoD rakibi olmaya çalıştığını öne sürdü.
     
    Oynaması ücretsiz birinci şahıs nişancı oyunu XDefiant içerisinde Ubisoft'un efsanevi serilerinden bildiğimiz ikonik konumlar yer alıyor.








  • aynen olursun kopyala yapıştırcı firma

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mümkün değil, COD'un bir dengesi var, belli bir ekran yoğunluğunu engellemek için bazı efekt ve silah kullanımına girmiyor, ekran yoğunluğu arttıkça oyunu takip edenler azalır, hız da dengeli olmalı, çok hızlı oldu diye herkes oynayacak diye bir şey de yok, akıcı ve ekrandaki efekt yoğunluğu dengeli olursa tutar ama bu oyun çok karışık bir ekran sunuyor, ne izleyen ne de oynayan çok fazla oynayabileceğini düşünmüyorum ama isterim ki COD'a iyi bir rakip çıksın, sırtını Warzone'a dayayıp gittikçe geriliyor oyun...
  • Ha öyle miymiş kanka
  • İyi güldürdün.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Xdefint çöpünü bilmem de bu galodutiii eski galodutiiiye bile rakip olamiyor, son oyunlar hep dandik ...

  • F2P için fena durmuyor, gun play'i beğendim. İçerik anlamında kısır kalmazsa oynanabilir.

  • Oyunun kapalı betasını denedim, COD oyunlarını seven biri olarak aynı hissiyatı aldım. COD'a rakip olamaz ama bu oyunun tutmasını da isterim. Şuanda oyun dünyası birbirinin kopyası oyunlar yapıyor ilk başta battle royale türü Hunger Games adı altında Minecraft içerisinden çıktı sonra her yere yayıldı...
  • Sadece Warzone 2 oynayan biri olarak değil, MW2'yi de satın almış biri olarak umarım olur. Aslında Battlefield serisinin geldiği durumuda düşününce şu sıralar her online FPS güçlü bir rakip olabilir. MW2 ve Warzone 2 gerçekten sorunlu, bug dolu bir oyun durumunda şu an.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.