Şimdi Ara

PlayStation Vita 2 konsolu yolda mı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
55
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
     
    Geçtiğimiz günlerde PlayStation Vita 2 konsolu hakkında çeşitli söylentiler ortaya çıktı. Bu söylentiler doğrudan yeni ve gelişmiş bir konsolun geleceğini öne sürdü. Ancak Jeff Grubb, bu söylentilere nokta koydu ve çeşitli açıklamalarda bulundu.
     
    PS Vita 2 konsolu geliyor mu?
     
     
     
    Jeff Grubb, yeni bir konsolun yolda olduğunu ancak bunun doğrudan PS Vita 2 olmadığını açıkladı. Grubb, Super Nintendo World etkinliği sırasında bu konsolun yeni bir el konsolu olacağını ancak Vita'nın gelişmiş ve bir sonraki sürümünün olmayacağını belirtti. Grubb ek olarak şunları söyledi:
     
    "Ortalıkta Vita 2 konsolu hakkında çeşitli söylentiler ve raporlar görüyorum. Ben olsam kesinlikle beklentilerimi bu denli yükseltmezdim." Diğer taraftan Sony, henüz yeni bir el cihazının geliştirilip geliştirilmediği konusunda bir açıklama yapmadı.
     
    Öte yandan Sony, PlayStation 5'in yeni bir modeli üzerinde çalışıyor. Bu kapsamda PS5'in en yeni modeli 2024'te çıkış yapacak ve bu model, uzun süredir beklenen PS5 Pro olabilir.








  • Ps4 ve ps5 alt yapisi ile uyumlu bir el konsolu cikartabilirler akti taktirde kimse bu konsola özel oyun yapmaz

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Evinizdeki PS5 konsolunu diğer odadan bulut tabanlı oynayabileceğiniz basit bir el cihazı olacak bence.
  • Sadece bulut tabanlı birşeyse tutmaz.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Ne cikarirlarsa çıkarsınlar Nintendo bu pazarda özel oyunlarinin çokluğuyla çok çok önde, zaten ev konsollarındaki oyunlar PC ye de çıkıyor özel birşey kalmadı adam akıllı hiçbir firmada haaha, ama ne hikmetse kimse Zelda Mario gibi oyunları getirtemiyor diğer konsollara ilginç
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.