Şimdi Ara

Ubisoft Toronto ekibi yeni Far Cry oyunu için Ubisoft Montreal'e katılıyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
44
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
     
    Ubisoft Montreal tarafından yayınlanan yeni iş ilanlarına göre stüdyonun Far Cry serisinin yeni oyununun geliştirilmesine yardımcı olduğu ortaya çıkardı. Daha önce farklı bir proje üzerinde çalıştığı bildirilen Montreal ekibi artık yeni Far Cry için Ubisoft Montreal stüdyosuna dahil oldu.
     
    İki farklı Far Cry oyunu geliştiriliyor 
     
     
     
    Ocak 2023'te Insider Gaming tarafından ortaya çıkarılan rapora göre Ubisoft'un iki yeni Far Cry projesi üzerinde çalıştığı bildirildi. Project Blackbird olarak adlandırılan birinci proje Far Cry'ın bir sonraki ana oyunu olarak karşımıza çıkacak. Project Maverick olarak adlandırılan ikinci proje ise çok oyunculu bir deneyimi bizlere sunacak.
     
    Her iki oyunun daha önce tek bir proje kapsamında geliştirildiği biliniyordu. Ancak ortaya çıkan kaynaklara göre iki ayrı Far Cry oyunu geliyor diyebiliriz. Diğer taraftan Ubisft'un birçok stüdyosu yer alıyor ve her stüdyo farklı projeler üzerine yoğunlaşıyor. 
     
    Peki siz yeni Far Cry oyunundan neler bekliyorsunuz? 








  • Şu ubizort işlerini son zamanda sızdıran scriptleak ise yeni farcry oyununu geliştirmeye başlanmadığını söylemişti geçen.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • yeteeeeer

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Yeni far cry ortadoğuda geçmeli ve ortam çok veteran olmalı öyle uçtu kaçtı yok gerçekçi ve hareketli bir oynanış. Sırf o sarı ton boyasız apartmanlar çöl bahçeler filan yeter. Cod 4 mesela. Her mekanı harika yapmışlar gerçekten oradaymış gibi kafkasya filan. Hele ortadoğu bölümleri kim tasarladıysa çok iyi yapmıştı. Benim için zirve o oyun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • öyle böyle bu ubi oyunlarını oynuyorum ve bitiriyorumda ,bi şekil oynattırıyor :D ubinin şahlanması için tek gereken warrior of withini hakkını vererek remake yapmak,sonra otur izle satışları,amma neeerrdeeeee,remake diye başlarlar sonra oyun assassin creede evrilir yine :D
  • Far Cry severim ama bu serideki mantığı tüm oyunlarına bulaştırıyorlar işte orası kötü.. Hayalim hep Çok Ciddi ve gerçekçi bir Far Cry'dır..Ubisoft gittikçe gevşetti seriyi salak salak adam öldürdüğümüz bir oyun oldu, Son oyunda CD ile adam öldürüyorduk.. Şöyle gerçek anlamda hayatta kalma hissiyatı veren bir ortam, Ona göre dizayn edilmiş akıllı hayvanlar ve düşmanlar, Random olarak gerçekleşen doğal afetlerle değişen şaşırtabilen bir dünya tasarımı.. İnsanın tüylerini ürperten bir ana düşman, Yan düşmanların kendi arasında anlaştığı bir dil(Islıkla anlaşma gibi). Konuşulan yerel dili bilmediğimiz çok ilginç bir yerdede geçebilir, Amazonlar, Afrika gibi..Dünyanın kendini bize yapılan görsel tasarımla anlatması falan filan.. Tabi Ubisoft'un böyle bir vizyonu yok. Çocuk eğlendirelim kafasındalar...
  • Belki haberi anlasaydım yorum yapabilirdim ama maalesef.. kendi yazdığınız haberi hiç mi okumuyorsunuz kardeşim ya

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeter artık yeter ya! FarCry çöpünü devam ettireceğinize Splinter Cell ve Prince of Persia yapın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.