Şimdi Ara

Çevrimiçi aksiyon oyunu Synced bu yaz geliyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
11
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
     
    Yayıncı Level Infinite ve geliştirici NExT Studios, çok oyunculu loot odaklı üçüncü şahıs nişancı oyunu SYNCED'in bu yaz Steam üzerinden PC için çıkacağını duyurdu. Konsol sürümleri daha sonraki bir tarihte duyurulacak.
     
    Arkadaşlarla beraber atılacağımız bir dünya
     
     
     
    NExT Studios tarafından geliştirilen çevrimiçi odaklı SYNCED oyunu içerisinde arkadşlarımızla beraber takım kurabilecek, kendi stilimize göre silahlar elimize alabilecek, bunları kullanabilecek ve geliştirebileceğiz. Kıyamet sonrası bir dünyayı bizlere sunan oyun bu yaz çıkış yapacak ve oynaması ücretsiz olacak.
     
    Oyun içerisinde hem PvE ve PvP modları yer alacak. Dilediğimiz moda giriş yaaprak arkadaşlarımızla beraber bu mücadeleye atılabileceğiz. Bilim kurgu temasını işleyen bu yapım içerisinde tuhaf yaratıklar - canavarlar yer alacak ve bunları da alt etmek için ekiple beraber koordineli çalışmak gerekecek.
     
    Oyunda farklı farklı bölgelere ilerleyebilecek, etrafı keşfedecek, keşfederken sağdan solan çeşitli lootlar yapabilecek ve yeni eşyaların sahibi olabileceğiz. Loot odaklı çevrimiçi nişancı oyunu bizlere geniş içerik sunmayı hedefliyor.
     
    SYNCED çıkış tarihi fragmanı
     
     








  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.