Şimdi Ara

Sifu bu ay sonu Steam'e geliyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
19
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
     
    Geliştirici Sloclap, dövüş aksiyon oyunu Sifu'nun 28 Mart'ta ücretsiz Arenas adlı güncellemeyle beraber Xbox Series, Xbox One ve Steam üzerinden PC için çıkış yapacağını duyurdu. Ön siparişler şu anda Microsoft Store üzerinden mevcut.
     
    Oyun daha önce PC için Epic Games Store'da mevcuttu
     
     
     
    Daha önce PlayStation 5, PlayStation 4, Switch ve Epic Games Store aracılığıyla PC için çıkış yapan Sifu, şimdi Xbox Series, Xbox One ve  
     
    Daha önce PlayStation 5, PlayStation 4, Switch ve Epic Games Store aracılığıyla PC için çıkış yapan Sifu, şimdi Xbox Series, Xbox One ve Steam üzerinden PC için geliyor. Uzak doğu - Kung Fu sanatı dövüşleriyle ve her ölüşte yaşlanma mekaniğiyle dikkatleri üzerine çeken Sifu, oyuncular tarafından konuşulan ve oynanan bir yapım olarak karşımıza çıkıyor.
     
    Sifu, 28 Mart'ta ücretsiz bir Arena güncellemesine sahip olacak. Bu güncelleme içerisinde süre sınırlı mücadeleler, farklı farklı bölgelerde rakipleri alt etme ve hayatta kalma aşaması ve daha fazlası bizlere sunulacak. Bu güncelleme ile beraber oyuna 9 arena ve 45 yeni mücadele dahil olacak.
     
    Sifu, Arena güncellemesi
     
     








  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.