Şimdi Ara

Oyun Fiyatları Artmaya Devam Ediyor: 2000 TL'lik Oyun Dönemi Başladı!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  •  
     
    Geçtiğimiz süreçte bildiğiniz gibi Steam 1.8 olan tavsiye edilen kuru 10 olarak güncelledi. Bunun ardından da oyun fiyatları zamlanmaya başladı. Bazı oyunlarda yüzde 2000'nin üzerinde zamlar gördük.
     
    Ardından da geçtiğimiz günlerde PlayStation Store'da WWE 2K23'ün Icon Edition'ı 2.290 TL'ye ön siparişe açıldı. Normal olarak da büyük tepki çekti. Peki bu oyun fiyatları nereye gidiyor?
     
    Geçtiğimiz yıl 1000 TL için şaşırırken şimdi normalimiz haline geldi. Sizlere soruyoruz oyun fiyatları konusunda ne düşünüyorsunuz, sizce fiyatlar nereye gidiyor, daha ne kadar şaşıracağız?
     
    Videomuz
     
     








  • EA şaka gibi zaten en yüksek fiyatta bayrak taşıyanı şu anda Starwars Jedia Survivor psn de 1700₺ Diblo 4 900 1000₺ falan EA fiyat konusudan çok acımasız davranıyor zannedersin bütün Oyunları kaliteden uçuyor ama yapacak birşey yok tabi bizim Ülkemizin ekonomisinin geldiği son nokta bu Yağın fiyatı 300 400₺ olan biyerde Oyun fiyatını tartışmaya gerek yok.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Çare Gamepass

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yağ fiyatıyla falan karşılaştırılmış ama o mantıkla yağ en azından işime yarıyor, 2000 tl ye hangi oyunu kime satacaksınız? Meraklısı dışında kim alır.
  • atomic heart 1200 tl idi mesela ps store'da ama aynı zamanda gamepass'de olacak ilk günden. çare mecburen bu tip sistemler. Steamin de ucuz kalması söz konusu olamazdı bu koşullarda ama bazı oyunlar kura göre bile saçma rakamlarda satışta.
  • Ben oyunu almadan önce incelemelere bakıyorum. Gamespot + IGN US verdikleri puanların toplamı yani /2 ( Bölü iki yapıyorum. 7 nin altıysa indirim bekliyorum. Yok 7 üzeriyse bu sefer fiyatına bakıyorum ve açıkça söyleyeyim. Çok sevmeme rağmen ilk defa iki oyunu alamıyorum. Dead Space Remake ve Star Wars Jedi Survivor... Diyecek çok şey var ama siyasete girmek istemiyorum. Neyse...Bu arada yaşım 50. İlk defa oyun fiyatlarında böyle bir yükseliş gördüm ömrüm boyunca..

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: mehmetalpertr

    Ben oyunu almadan önce incelemelere bakıyorum. Gamespot + IGN US verdikleri puanların toplamı yani /2 ( Bölü iki yapıyorum. 7 nin altıysa indirim bekliyorum. Yok 7 üzeriyse bu sefer fiyatına bakıyorum ve açıkça söyleyeyim. Çok sevmeme rağmen ilk defa iki oyunu alamıyorum. Dead Space Remake ve Star Wars Jedi Survivor... Diyecek çok şey var ama siyasete girmek istemiyorum. Neyse...Bu arada yaşım 50. İlk defa oyun fiyatlarında böyle bir yükseliş gördüm ömrüm boyunca..

    zaten siyasete girmek istemiyorum diye diye bu hale geldik
  • çare fitgirl
  • 2k tl dolar cinsindende çok pahali dolar 18.81 su an en pahali oyunun standart surumu 70 dolar olsa oda yaklasik 1300 tl yapiyor .2k tl dolar cinsinden de pahali bence

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • EA denen şirkete para yediren Türkü de anlamlandıramam. En pahalı fiyatları bize, yok saymaları da bize. Yaptığı oyunların kalitesiz olması da ayrı konu. Türklere ve Türkçeye değer veren geliştirici ve yayıncıların oyunlarını alın. Ubisoft, EA. Bunlar da ne kalite var, ne bir değer

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Steam Deck. 


    Ücretsiz oyunlar , indirimler havada uçuşuyor.700-800 TL yede "AAA" oyunlar satılıyor.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Question-X -- 28 Ocak 2023; 10:14:14 >
  • Oyunun fiyatına baktınız mı? 120 dolar/euro ve doğrudan bunu baz alıp 2290 TL demişler belli ki. En ucuz Çin'deymiş o da 58 dolara denk geliyor. Özel fiyatlandırma yapsalar 1000-1500 TL arası olacaktır.


    https://steamdb.info/sub/821182/

  • Az daha sabredin 6 ay sonra 3000 liradan başlayacak.

  • "Bakın ben ekonomistim!"

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkiye de orjinal oyun devri kapandi. Kimsenin bir oyuna 1000 kusur lira verecegini sanmam. Benim cocuklugumda da gider dukkanlardan korsan cd alirdik. Simdi denuvo dan dolayı korsan oyunculukta eskisi gibi degil. Gamepass desen her oyun orada olmuyor. Bu arada EA yayinci firma direk yapimci gozuyle bakmayin. İyi yapimlarda çıkabiliyor çatısi altindan. Mesela Dead Space remake kaliteli bir yapim hemen oynamak istiyorum ama fiyati engel oluyor.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Oyun fiyatlarına kaç kişi bakıyor bilmiyorum. Benim bildiğim artık Türkiye de oyun oynamak isteyen insanlar ya oynaması ücretsiz oyunları oynuyor ya Epic in verdiği bedava oyunları oynuyor yada Gamespass gibi sistemlere üye oluyor. Çok daha büyük bir kitle korsan oyun oynamaya geri döndü tabi onları hiç söylemiyorum bile. Ayrıca sorun oyunların fiyatlarının yüksek olması değil sorun ülkenin kötü yönetilmesi.
  • 2000'e oyun çok kötü, beleş ama leş oyunda kötü ... Gittikce arada kalmaya basladik, day 1 oyun isi yakinda bitecek eger Mayısta kurtulmazsak ...

  • Maalesef artık Türkiyede oyun oynamak inanılmaz bir lüks haline geldi gerçi lüks haline gelmeyen ne kaldıysa.


    Konsol fiyatları uçtu gitti, oyun bilgisayarı toplamaya kalksanız yine durum aynı. Hadi kıydın paraya aldın bir konsol yada PC bu sefer oyunları almak büyük dert. İnsanın hem cebini hem içini acıtan bir fiyatlandırma var.


    7 yaşımdan beri Atari salonları ile başlayarak oyunların içindeyim şuan ise 40 yaşımdayım ve oyun oynamanın bu kadar pahalandığı bir dönem görmedim.

  • Oyuna 2bin verip alan varmı gerçekten ben para babası olsam bile vermezdim oyuncuları gerizekalı yerine koyuyorlar
  • dün wd legion aldım ultimate. beş para etmez belki ama sırf fiyat hatasıyla çıktı diye bir alışveriş malzemesinden daha ucuza aldım. fiyatlar aldı başını gitti ne olacak merak ediyorum.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.