Şimdi Ara

Epic Games Bu Hafta 2 Oyunu Ücretsiz Veriyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
25
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
     
    Her hafta ücretsiz oyunu ve oyunları kullanıcılara sunan Epic Games'in bu haftaki oyunları erişime açıldı. Bu hafta oyuncular hikaye odaklı birinci şahıs macera oyunu Adios'u ve hayatta kalma rouguelite oyunu Hell is Others'ı kalıcı bir şekilde Epic Games kütüphanesine ekleyebilir. Oyunu 2 Şubat Perşembe TSİ 19:00'a kadar ücretsiz olarak edinebilirsiniz.
     
    Öte yandan bir sonraki hafta oyunculara ücretsiz olarak verilecek oyunlar da belli oldu. Bu oyunlar arasında City of Gangsters ve Dishonored: Death of the Outsider yer alıyor. 
     
    Adios
     
     
     
    Adios, çeşitli seçimleri bizlere sunan sinematik bir birinci şahıs oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Bir domuz yetiştiricisi olarak atıldığımız bu macerada aslında bir ceset temizleyicisi olarak bulunuyoruz. Ancak bir yerden sonra bu işe artık bulaşmak istemediğiniz belirtiyoruz ve işler de burada patlak veriyor.
     
    Verdiğimiz kararın sonuna kadar arkasında kalmaya çalıştığımız oyunda hem hikaye hem de grafikler ilgi çekiyor.
     
     
    Hell is Others 
     
     
     
    PvP ve PvE unsurlarını bünyesinde barındıran bu yapımda bildiğimiz kanın para olduğu bir şehirdeyiz. Burada hayata tutunmak için etrafı keşfedecek, avlayacak ve bulduklarımızı yağmalayacağız. Bu oyunda Adam Smithson olarak rol alacağız.
     








  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.