Şimdi Ara

Google Stadia Hizmetine Son Vermeden Önce Ücretsiz Bir Oyun Yayınladı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
62
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
     
    Google tarafından geliştirilen ve 18 Ocak'ta hizmetlerini kapatacak olan bulut oyun hizmeti Stadia için daha önce platformun çeşitli özellikleri test etmek için kullandıkları bir oyunu ücretsiz olarak yayınladı. Worm Game adlı bu yapım şu anda ücretsiz olarak kullanıcılara sunuluyor. Stadia hizmetleri şu anda erişilebilir durumda olmadığından Worm Game adlı oyunu tarayıcınız üzerinden oynayabilirsiniz. Oyun yalnızca İngilizce dilinde mevcut ve 20'den fazla ülkede destekleniyor.
     
     
     
    Google Stadia, rekabete dayanamadı
     
     
    Google Stadia ilk olarak Amazon Luna, PlayStation Plus ve Xbox Game Pass gibi piyasadaki diğer oyun abonelikleriyle rekabet edebilmek için yola çıktı. Google tarafından geliştirilen bu bulut oyun hizmeti diğerlerinde olduğu gibi abonelik şeklinde işliyordu. Ancak Stadia zaman içerisinde rakiplerin gerisinde kalarak bu rekabete daha fazla dayanamadı. 
     
    Yeterli ilgiyi görmeyen ve düşük performans gösteren Stadia hizmeti ile Google umduğunu bulamadı. Google diğer taraftan bu bulut oyun hizmeti teknolojisinin daha da yükseleceğini ve kullanıcılar tarafından bir standart haline geleceğini bildiriyor.
     
    Daha önce Stadia başkan yardımcısı Phil Harrison bir blog yazısında şunları söylemişti: "Stadia'nın tüketiciler için bulut oyun sektörüne yaklaşımı güçlü bir teknoloji temeli üzerine inşa edilmiş olsa da kullanıcılarda beklediğimiz ilgiyi göremedik. Bu yüzden Stadia hizmetimizi sona erdirmek adına zor bir karar aldık."  








  • Bunu neden yapamadılar çok merak ediyorum

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • JaReD22 kullanıcısına yanıt
    Ben sana söyliyeyim kardeşim. Çünkü geforce now sana bilgisayar kiralıyor.. Yani bu programda oyunların oynanması için pc ye çıkmış olması yeterdi. Bu bulutlar aynı matrix gibi pc i simüle ediyolardı. Ancak egosu büyük google dediki biz sıfırdan yazılım yazdık yani xbox gibi playstion gibi pc gibi artık bide stadia var. Artık bir oyunun pc ye çıkmış olması yetmiyor. Bide stadia ya port ediceksiniz. Bide bizden 69.99 a alıcaksınız. Ve rakamı yanlış hatırlıyabilirim 2 yıl önce okumuşdum. Adamlar rockstar rdr 2 yi stadia ya port etsinler diye 10 milyon dolar para ödediler. Yani stadia tutardı ama abonelik satsaydı tutardı. Şimdi benim epic de rdr 2 var ben bunu kuponla indirimde 50 tlye aldım. Ben bunu gidip bide stadia dan neden 70 dolara alıyım. Adamlar abınelik satmaya çalışmadı. Oyun satmaya çalışdı. Ve firmalarada bize port ediceksiniz dedi. Ubisoft ve bir kaç para alan firma haricindede kimse portlamadı. E böylede olunca millet dedi epicden steam den 10 da bir fiyatına alıp geforce now da oynamak varken neden stadia ya gidiyim dedi.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >




  • Burhankrall kullanıcısına yanıt
    Ben sistemi geforce now gibi hatırlıyordum
    Hem bulut olup hemde ekstra port istiyorsa üstüne bir daha para istiyorsa o iş olmaz tabi
    Kendilerine yazık etmişler
    Bilgilendirme için teşekkürler

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • JaReD22 kullanıcısına yanıt
    Dünyadaki internet altyapısı yetersiz bu sistem için.Heryer Abd San Fransico veya New Yourkun merkezi değil.Böyle bir sistemin sorunsuz bir şekilde islemesi şu anki internet altyapısıyla mümkün değul.Yani Netflix bile yeri geldimi tıkanıyor görüntüyü otomatikman düşürüyor Oyun verisi çok fazla çok yüksek okadar veriyi sorunsuz bir şekilde göndermek imkansız daha dogrusu Dünyanın heryerine göndermek imkansız.Başından tahmin ediyodum patlayacağını Sony le ms salakmı hala konsol çıkarıyor böyle birşey olsa ilk onlar yapmaya başlardı ama kusursuz ve sürdürülebilir değil Normal konsolda bile online oynarken lag oluyor.Yani buna daha zaman var internetin çok çok gelişmesi lazım.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • aykut291 A kullanıcısına yanıt
    Yok be kardeşim benim internetim 100 lük. Öyle ahım şahım değil 5gzmodemle xcloududa geforce nowuda sorunsuz oynuyorum. Bence sorun stadiada

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.