Şimdi Ara

Ubisoft Üç Duyurulmamış Oyunu iptal Etti!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
39
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
     
    Far Cry, Assassin’s Creed, Prince of Persia ve daha fazlasıyla tanınan Ubisoft için işler yolunda gitmiyor. 2022 yılından istediği performansı alamayan Ubisoft, bir yandan Skull & Bones'u tekrardan ertelerken diğer yandan duyurulmamış üç ayrı projeyi iptal ediyor. Finansal anlamda istediği rakama ulaşamayan Ubisoft, hedeflerinde güncellemeye gidiyor.
     
    Ubisoft için 2022 yılı pek de iyi geçmedi
     
     
     
    2022-23 mali hedeflerine değişiklikler getiren Ubisoft, birçok projeyi iptal ediyor ve mevcut projelerinden bazılarını erteliyor. Geçtiğimiz yıl piyasaya sürülen oyunlardan istediği verimi alamayan Ubisoft, yükselen enflasyonun ve ekonomik giderlerin oyun endüstrisini bir hayli etkilediğini bildiriyor.
     
    2022 yılı içerisinde piyasaya sürülen Mario + Rabbids: Sparks of Hope'un ve Just Dance 2023'ün mali açıdan düşük performans göstermesi Ubisoft'un şaşırdığı noktalardan biri olarak karşımıza çıkıyor. Birçok oyundan beklediğini alamadığını belirten Ubisoft CEO'su Yves Guillemo bu konu hakkında şunları söylüyor:
     
    "Birçok oyundan istediğimizi alamadık. Yükselen enflasyon ve küresel ekonomik sorunlar oyun endüstrisini etkiledi. Bu sorun genel tüketici harcamalarında bir miktar daralma yaşattı. Bu doğrultuda Mario + Rabbids: Sparks of Hope gibi oyunların düşük performansı bizleri şaşırttı."
     
    Nintendo Switch'e özel olarak piyasaya sürülen Mario + Rabbids: Sparks of Hope, 2022'de Bayonetta 3 ve Pokemon: Scarlet & Violet gibi büyük rakiplerle karşılaştı. 








  • İlahi adalet diyoruz biz buna. Milleti fake fragmanlarla, yarım yamalak bug dolu oyunlarla dolandırırken düşünecektiniz. Beter olun. Hep söylerim sizin çapınız sadece mobil oyun üretimine yeter. AAA oyun işi size 5 beden büyük geliyor.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: BSC Misafiri

    İlahi adalet diyoruz biz buna. Milleti fake fragmanlarla, yarım yamalak bug dolu oyunlarla dolandırırken düşünecektiniz. Beter olun. Hep söylerim sizin çapınız sadece mobil oyun üretimine yeter. AAA oyun işi size 5 beden büyük geliyor.


    öyle bir anlatmışsınki sanki bunu koca sektörde birtek ubisoft yaptı.
  • Aynı oyunu kopyalayıp yapıştırırsan, çocukları, ergenleri sömürürsen olacağı bu. Aynı kafayla devam edin de ortada bir marka kalacak mı bakalım!
  • Kurum kültürleri leş bi kere. Bu kafayla devam edinde ileride belgeselde izleriz batış öyküsünü.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.