Şimdi Ara

The Witcher 3 HD Reworked Project Next-Gen, 2023'ün Ortasında Çıkıyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
102
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
     
    Mod yapımcısı 'Halk Hogan PL', The Witcher 3 Next-Gen HD Reworked Project'in ilk versiyonunun 2023'ün ortasında çıkacağını duyurdu. 
     
    Halk Hogan PL, değişiklik ve yeni iyileştirmelerin listesinin gerçekten uzun olduğunu iddia etti. Ayrıca, The Witcher 3 HD Reworked Project Next-Gen'in gelecek sürümünün The Witcher 3 V1.31/1.32 ile de çalışabileceği duyuruldu. Böylece henüz yükseltme yapmamış olanlar da yeni dokuların keyfini çıkarabilecekler. The Witcher 3 HD Reworked Project Next-Gen için daha fazla ayrıntı verilmedi.
     
    Ek olarak The Witcher 3 HD Reworked Project Next-Gen için duyuru videosu yayınlandı. Aşağıdaki kısımdan videoyu izleyebilirsiniz.
     
     








  • Konuyla alakasız ama Hogwarts Legacy PC Steam'de ön siparişe açtılar. 699 TL normal sürüm. 799 TL Deluxe sürüm. Epic Games'de oyun bile yok görünmüyor. PSN TR de ön sipariş hala yok. Xbox da normal sürüm 799 TL. Deluxe sürüm 1.099 TL.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Epic Games internet sayfasında şimdi açtılar siparişe 699 TL normal 799 tl deluxe sürüm.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • abi yeter 2015 de çıkan oyunu her sene boyayıp boyayıp insanlara sunuyorsunuz yeni oyun çıkarın kaç sene oldu ayıp yaa
  • Oyun yapmak öyle hırsızlık yapmaya benzemez ama güven özveri tecrübe ister. Hırsızlardan pek birşey beklememek lazım. Modern dolandırıcılar sizi.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: BSC Misafiri

    abi yeter 2015 de çıkan oyunu her sene boyayıp boyayıp insanlara sunuyorsunuz yeni oyun çıkarın kaç sene oldu ayıp yaa


    Boyayıp sunuyorlar derken bedava remastered bu nesinden rahatsız oldun?
  • kardeş firmanın son oyunu 2015 yılında çıkmış neden hala bu oyuna zaman harcıyorlar yeni oyun çıkarsınlar 2025 yılında bu sefer ultra remastered witcher 3 yapıp mı sunsunlar bu tembellik başka bir şey değil bunu neresini savunuyorsun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.