Şimdi Ara

The Lords of the Fallen için Oynanış Fragmanı Yayınlandı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
71
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
     
    Yayıncı CI Games ve geliştirici Hexworks tarafından oyunculara sunulacak souls-like aksiyon rol yapma oyunun The Lords of the Fallen için yeni bir oynanış fragmanı yayınlandı. Yeni oynanış fragmanı içerisinde oyun içerisinde çeşitli ortamlar, manzaralar, zindanlar, ara sinematikler, dövüş sekansları, karakter animasyonları ve daha fazlası yer alıyor.
     
    The Lords of the Fallen, 2023'te geliyor
     
     
     
    The Lords of the Fallen kasvetli ve karanlık bir fantezi dünyasında geçen rol yapma aksiyon macera oyunu olarak karşımıza çıkacak. Oyunda efsanevi bir Kara Şövalye olarak kötücül tanrı Adyr'i alt etmek için büyük bir mücadeleye atılacağız. 
     
    Oyun içerisinde iç içe geçmiş dünyalar, kendi efsanemizi yaratacağımız bir macera, hızlı, zorlu, akıcı bir taktik mücadele sistemi, çevrimiçi çok oyunculu mod, öldükten sonra başka bir alemde dirilme ve daha fazlası yer alacak.
     
    The Lords of the Fallen, 2023'te PlayStation 5, Xbox Series ve Steam üzerinden PC için çıkış yapacak. 
     
    Oynanış fragmanı
     
     








  • Bıkmadılar şu dark soul motoruna skin giydirip, milleti sövüşlemekten, kolay oyun kolay para :)

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • ilki şu ana dek yapılmış en iyi dark souls klonuydu. bu ise çok daha iyi görünüyor. en çok beklediğim 3 oyundan birisi. umarım o hantal dövüş sistemini ve yavaş animasyonları çok fazla değiştirmemişlerdir, çok tok hissettiriyordu.
  • Miyazaki bunu izlerken ne dusunmustur acaba cok merak ediyorum. Saka bi yana ilkini seven nadir insanlardanim, agir ve oturaklo yapisi beni oyunda tutmustu. Can sikmaya firsat vermeden bitiyordu zaten cok uzun suren bir oyun degildi. Bu yeni oyun umarim basarili olur cunku ilk oyundan potansiyelinin oldugu belli.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • gokuba kullanıcısına yanıt

    Oyun unreal engine 5 ile geliştiriliyor :)

  • Oyunun kasvetli atmosferi direk icine cekiyor.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • İlk oyunu oynarken sanki etimi canlı canlı koparıyorlardı öyle bir iskenceydi

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Himurajutsu kullanıcısına yanıt

    unreal engine 5 ile geliştirilmesi dark soul tarzı yapıp yapmadıklarını değiştirecekmi görücez :) yani farklı oyun motoru kullanıyorlar ama bana aynı tarz gibi geldi, kolaya kaçma, milleti sövüşleme...

    Kapalı mekan tasarla, yaratıklarla doldur, oyuncuyu içine koy önüne geleni kessin :) bu mantıkdamı yani yapacaklar ona göre karar veririz...




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokuba -- 10 Aralık 2022; 23:32:18 >
  • Millet pfff ortalama oyunlarla dolu ortalık deyip bu oyun dahil N4G'de, Gaf'da oyunla dalga geçerken içimden "kesin bizim orta şeker Türk oyuncular sevinmiştir" dedim şaşırmadım. İlk oyun çok yavan ve tırttı.


    550 kilo zırhlı adam ellerine kollarına uçan balon konmuş gibi, içi boş teneke gibi hareket ediyordu. Hikaye, senaryo sunumu aşırı tırttı, kapalı kordior oyunu idi, Souls gibi bir birine bağlı haritalar yada sanat tasarımı ile öne çıkan bölgeler yoktu.


    Umarım II. oyun bir şeye benzer.

  • ilk oyunu severek oynamıştım. bu onun devamı mı olacak ne olacak şimdi. anlamadım

  • İlk oyun beni orjinal souls oyunlarına ulan bende oynar bitiririm havasına sokmuştu o yüzden yeri ayrı bende bu oyun olmasaydı orjinal soulslara girmeye hep korkacaktım o yüzden sevincliyim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.