Şimdi Ara

Hack and Slash Aksiyon Oyunu Superfuse Ocak'ta Geliyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
12
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
     
    Yayıncı Raw Fury ve geliştirici Stitch Heads Entertainment tarafından oyunculara sunulacak olan hack-and-slash aksiyon rol yapma oyunu Superfuse, Steam üzerinden PC için Erken Erişim olarak 31 Ocak 2023'te çıkış yapacak. Çizgi romandan ilham alan bu yeni aksiyon RYO'sunda bir uzaylı tehdidi ile karşı karşıya kalacağız ve bunu ortadan kaldırmak için elimizden geleni yapacağız.
     
    İzometrik hack and slash aksiyon oyunu
     
     
     
    İzometrik kamera bakış açısına sahip bu oyun içerisinde hack and slash, aksiyon ve rol yapma öğeleri yer alacak. Oyunu biz oyunculara olarak tek oyunculu veya eşli olarak oynayabileceğiz. Oyunda güçlerimizi kendi oyun tarzımıza göre ayarlayabilecek ve yüksek hızlı aksiyona giriş yapabileceğiz.
     
    Oyun tek başımıza ilerleyebileceğimiz gibi üç arkadaşımızı da yanımıza alabileceğiz. Oyun içerisinde mevcut karakterimiz ile beraber karşımıza çıkan düşmanlara menzilli veya yakın dövüş saldırıları uygulayabileceğiz. İki farklı sınıfın yer alacağı Superfuse oyununda bir de yeteneklerimizi geliştirebileceğimiz ve yeni özelliklerin kilitlerini açabileceğimiz teknoloji ağacı bulunacak.
     
     
    Fragman videosu
     
     








  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.