Şimdi Ara

PlayStation VR2'nin Çıkış Tarihi Açıklandı: 11 Yeni Oyun Yer Alıyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
49
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
     
    Sony Interactive Entertainment tarafından geliştirilen ve kullanıcılara sunulacak olan sanal başlık PlayStation VR2'nin çıkış tarihi resmi olarak açıklandı. Sony, PSVR 2'nin 22 Şubat 2023'te 549,99 dolarlık bir fiyatla piyasaya sürüleceğini duyurdu. Başlığın ön siparişleri Kasım ayında açılacak. PlayStation Network kullanıcıları ön sipariş daveti için buradan kaydolabilecek.
     
    Temel PlayStation VR2 kutusu içerisinde PlayStation VR2 kulaklığı, Sense denetleyicileri ve Stereo kulaklıklar yer alacak. 
     
    PlayStation VR2 için açıklanan paketler ve fiyatları 
     
     
     
    Sony, PSVR 2 için farklı paketleri de açıkladı. Horizon Call of the Mountain paketi içerisinde Horizon Call of the Mountain için bir PlayStation Store kodu yer alıyor. Bu paketin fiyatı ise 599,99 dolar.
     
    Bunun dışında PlayStation VR2 için Sense denetleyici şarj istasyonu 49,99 dolardan satılacak. Bu istasyon sayesinde oyuncular, denetleyicilerini PlayStation 5 konsoluna bağlamak zorunda kalmadan şarj edebilecek.
     
    PSVR 2 başlığı çıkışıyla beraber 20'den fazla oyunu içerecek. Bu oyunlardan 11 yeni duyuruldu. Yeni duyurulan oyunlar arasında ise şunlar yer alıyor:
     
    - After the Fall
    - Cities VR – Enhanced Edition
    - The Dark Pictures: Switchback VR
    - Crossfire: Sierra Squad
    - The Light Brigade
    - Cosmonious High
    - Hello Neighbor: Search and Rescue
    - Jurassic World Aftermath Collection
    - Pistol Whip VR
    - Zenith: The Last City
    - Tentacular 








  • 20 bin tl den aşağı olmaz burada ki yurtdışındaki sitelerde bile herkes pahalı diyor. Bu arada haberde yanlışlık var. " Temel PlayStation VR2 kutusu içerisinde PlayStation VR2 kulaklığı, Sense denetleyicileri ve Stereo kulaklıklar yer alacak. " demişsiniz. O PS VR 2 başlığı olmasın ?!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmetalpertr -- 3 Kasım 2022; 14:31:52 >
    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Oyun tarihinin en gereksiz en pahallı aksesuarı fiyatı konsoldan pahallı ps5 digital editiin 400usd =15bin bu gereksiz vr2 599usd=22bin buna para vermek akil karı değil oyunları kırpılmış demodan ibaret sony ilkleri başariyor on only pleysteşın
  • Bu VR olayına harcayacakları enerjiyi bir el konsoluna harcasalardı daha karlıydı. PS VR aldım almaz olaydım oyunlar acayip sıkıcı demo gibi çoğu, zaten başlık rahatsız ediyor miden bulanıyor vs. Bunların şirkette hain falan var sanırım.Adamlar PS markasına sahip ama el konsolu işinden çekildiler tamamen şaka gibi.
  • BSC Misafiri B kullanıcısına yanıt
    Çekilirler tutmadı çünkü en son ps Vitayı çıkardılar kitlelere ulaşmadıysa yapacak birşey yok onlar için.Ps VR 1 de tutmadı şimdi 2 çıkartıyorlar buda tutmassa daha bu işe girişmeyeceklerdir.Bu işler böyle adam ne die boş yatırım yapacak.Bana görede boş bir sistem şu anda VR ki kitlelere ulaşmadı söndü gitti.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.