Şimdi Ara

Assassin's Creed 2 Remake Sürümü UE5'te Nasıl Görünürdü?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
63
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
     
    Hayran - fan yapımı remake videolarını hemen hemen hepimiz biliriz ve ara sıra bu çalışmaların karşımıza çıktığını görebiliriz. Bu hayran yapımları aslında oyuncular tarafından geliştiricilere "biz böyle bir şey istiyoruz" gibi bir mesajı temsil eder. Youtube'da bu yapımlar ile uğraşan TeaserPlay adlı içerik üreticisi yeni bir fragman yayınladı. Bu fragman Assassin's Creed 2 Remake sürümünün Unreal Engine 5 oyun motorunda nasıl görünebileceğini bizlere gösteriyor.
     
    Hayran yapımı Assassin's Creed 2 Remake fragmanı çevresel detaylara odaklanıyor
     
     
     
    TeaserPlay adlı içerik üreticisi tarafından yayınlanan fragmanda ilk etapta çevre detayları ilgimizi çekiyor. Yer yer kamera sallantıları ve karanlık bir görüntü bizleri karşılıyor olsa da ortamlar gayet iyi tasarlanmış durumda. Fragmanda Ezio'nun yüz ve yürüyüş animasyonları biraz kütük duruyor. Bunun yanı sıra fragmanda AC 2'de ikonik Leonardo da Vinci'nin uçan makinesi gibi bazı eklemeler de yer alıyor.
     
    Sonuç olarak bu fragman ve çalışma bir hayran yapımı. Bu çalışma herhangi resmi bir projeyi temsil etmiyor. Yayınlanan çalışmayı aşağıdan izleyebilirsiniz.
     
    Assassin's Creed 2 Remake l Unreal Engine 5 fragmanı 
     
     








  • AC 1 Remake'ten sonra yapsınlar, AC serisinin şahları.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.