Şimdi Ara

Gotham Knights - İnceleme: Batman Oyunlarına Yaklaşabilmiş mi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
51
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
     
    Bu videomuzda Warner Bros'un son oyunu olan Gotham Knights inceleme videomuzla karşınızdayız. Bu videoda sizlere oyunun neler sunduğunu anlatmaya çalışıyoruz.  
     
    Batman'in öldüğü ve Red Hood, Nightwing, Robin ve Batgirl karakterlerini yönettiğimiz oyun Gotham Knights'ın incelemesi. Duyurulduğundan bu yana tepkilere maruz kalan oyun sonunda çıkışını yaptı. Peki oyun tepkileri hak ediyor mu, ortaya başarılı bir iş çıkmış mı? Gotham Knights inceleme videomuzda bu soruların cevabını yanıtlamaya çalışıyoruz. Oyun özellikle oynanış ve performans tarafında bir hayli dikkat çekici ancak ne yazık ki olumsuz yönde. 
     
    Gotham Knights,  Steam ve Epic Games Store üzerinden PlayStation 5, Xbox Series ve PC için mevcut. Oyun (haber yazım sırasında) yaklaşık olarak 2 saat sonra erişime açılacak.
     
    Steam sayfası
     
     
    İşte video:
     
     








  • Güzelim Batman Arkham serisinden sonra rezil bir Oyun yaptıklarını bekliyodumda bukadar beklemiyodum arkadaş indirimde bile alınmaz Oyun yazıklar olsun yani çok fena gümlediler.İnternette millet topa tutmuş Oyunu IGN bile 10 üstünden 5 vermiş Oyuna.Çöpün çöpü Oyun bukadarda beklemiyodum.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: aykut291

    Güzelim Batman Arkham serisinden sonra rezil bir Oyun yaptıklarını bekliyodumda bukadar beklemiyodum arkadaş indirimde bile alınmaz Oyun yazıklar olsun yani çok fena gümlediler.İnternette millet topa tutmuş Oyunu IGN bile 10 üstünden 5 vermiş Oyuna.Çöpün çöpü Oyun bukadarda beklemiyodum.


    Gamespot 4/10 verdi. COOP içi boş oyun yaparlarsa olacağı budur.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • mehmetalpertr kullanıcısına yanıt
    Aman patlasın iyi yapmışlar ellerine sağlık Patlasınki birdaha sırf daha fazla para kazanmak için böyle rezil projelere onay vermesinler.Bundan sonra adam akıllı Batman Oyunu yapmak için kolları sıvarlar artık belki.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.