Şimdi Ara

Stadia'nın Hizmetine Son Veriliyor: Tüm Satın Alımlar iade Edilecek

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
135
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
     
    Google, bulut hizmeti Stadia'nın hizmetine 18 Ocak 2023'te son verileceğini duyurdu. Google Store üzerinden yapılan tüm donanım satın alma işlemleri ile Stadia üzerinden yapılan tüm oyun ve eklenti içerik satın alma işlemleri Ocak 2023'ün ortasına kadar iade edilecek.
     
    Stadia başkan yardımcısı Phil Harrison bir blog yazısında şunları söyledi: "Stadia'nın tüketiciler için bulut oyun sektörüne yaklaşımı güçlü bir teknoloji temeli üzerine inşa edilmiş olsa da kullanıcılarda beklediğimiz ilgiyi göremedik. Bu yüzden Stadia hizmetimizi sona erdirmek adına zor bir karar aldık." 
     
    Harrison sözlerine şöyle devam etti: "Stadia'ya güç veren temel teknoloji, kendini kanıtlamış ve oyun oynamanın ötesine geçmiştir. Bu teknolojiyi YouTube, Google Play ve Artırılmış Gerçeklik (AR) gibi teknolojilere uyarlamak istiyoruz. Oyun oynamaya derinden bağlıyız. Yeni araçlara, teknolojilere ve platformlara yatırım yapmaya devam edeceğiz.” 








  • Konsollar bitecek, Donanımlar bitecek diyenler vardı..
  • Eğer gündem ve yeni çıkacak oyunları aboneliğe dahil edip, düşük internet bağlantısında(8-10Mbps) yüksek kalitede oyun oynatabilecek olsaydılar hepsinin önüne geçerdi. Teknolojilerini geliştiremediler, yanlış politikalar izlediler. Sonuç hüsran.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: BSC Misafiri

    Konsollar bitecek, Donanımlar bitecek diyenler vardı..


    Kaçınılmaz olarak öyle olacak. Bu deneme yanılmalar zaten bu yüzden.
  • Bir balon daha patladı gitti.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BSC Misafiri B kullanıcısına yanıt
    Sadece kendi teknolojileri gelişmesi yetmiyor işte.Ülkelerin internet altyapısının gelişmesi gerekiyor Müşterilerinin internet teknolojisi gelişmesi gerekiyor.Bu zamanda o iş kolay değil.İnternetin nekadar iyi ve hızlı olursa olsun arada patlar donar okadar veriyi eksiksiz ve hiç kesintisiz göndermenin imkanı yok helede bizim gibi Ülkelere.Bankalara gidiyorsun bankaların sistemleri çöküyor yoğunluktan daha burdan düşün.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aykut291 -- 1 Ekim 2022; 9:41:2 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: BSC Misafiri

    Konsollar bitecek, Donanımlar bitecek diyenler vardı..


    Donanımların bitmesi imkansız, En başta öyle bir şey olursa olduğumuz yerde sayarız..Hiçbir gelişim olmaz.
  • Olacak ama daha çok erken PS6 neslinin anca sonlarında olur...
  • darısı nintendo switch taklidi yapanların başına :))

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Bu işin piri geforcevow iyi yaparsan gelecek zaten bulut sistemi ama iyi yaprsan tüketiciyi düşünürsen gidipde elimde oyun varken aynı oyunu stadia da oynamak için benden para istersen tabi ki tutmaz google tamamen aç gözlülüğünün kurbanı oldu.
  • Arkadaş yarım yamalak oyun mu oynanır, Ben gerçek 1080p görüntüyü bile beğenmiyorum 4K TV'imde, İnsanlar DLSS açınca kalite modundan aşağı inmek istemiyor..Yani herşey görüntü kalitesi için..İnsanlar bu kadar takıntılıyken Bu Stream sistemleriyle oyun oynamak şuan için rahatsız edici ve yetersiz gelebilir.. İnsan gözü kusur arar çünkü.. Bana göre bu sistemde en az 4K görüntü alacan ki oluşan kusurları örtebilsin..
  • Ya Msoft da Xcloud vs çok önem veriyor pc tarafında Nvidia'nın var ama aynı zamanda fiziksel platformları da cok güçlü. Ayrıca 1 tane bile adam akıllı platform sattıracak oyunun yok, kontrolcün çakma, çogu 3.parti oyun senin platformunu düşünmüyor bile. Bu kadar parayla bu kadar vizyonsuzluk ve boş yatırım gerçekten marifet ister. Zamanla ( ama ciddi bi zaman) bulut sistemlere herkes mecburen entegre bırakılacak ama şu an oyunculuk buna hazır değil.
  • Ben param olduğu sürece her zaman Native Görüntü almaktan yanayım.. Adam 1080p stream alıyor ama gerçek yüsek bit-rate'li 720p kalitesinde bile gözükmüyor.. O kadar para verecem oyuna ama o kalitede oynayacam, Ne yapim zevk almadıktan sonra...
  • 14 yaşında çocuk hayali looo... İnternetten oyun oynamaca. Stream etmece... Dünyanın hız ortalaması 7.5/8mbps'lerde sürünüyor. Almanya gibi bir ülkedeyim 50 mbit için dünyanın parasını veriyoruz. Altyapı yaptırmak inanılmaz zor, bürokrasi hayli kalın. Eve bir çivi çakamıyorsun, ki koca binadan fiber geçiresin. Fiber için O2 ile anlaşmaya gittik, eve fiber kablo çekmek için 2000 Euro para istediler. Ki bu 6 ay önceydi, şu anda daha da artmıştır fiyatı. Gittik mecburen VDSL yaptırdık.


    ABD'nin hız ortalaması 20-30 mbps'lerde. Bir romanya bir bulgaristan gördü diye millet her yerde internet hızlı zannediyor.


    Ortalamalar GBPS bazına çıkmalı ki bir işe yarasın - ki yine tercih sebebi olacaklarını zannetmiyorumda.


    2.5/5 gbps bantlarında belki hatrını saydırtabilir. Ama 50 mbit internet ile bu tarz servisler saçmalıktan öte bir şey değil. Neredeyse bütün Cloud tabanlı oyun, 3d platformları patladı. Geri kalanlarda patlayacak.





  • quote:

    Orjinalden alıntı: Antikaruh

    14 yaşında çocuk hayali looo... İnternetten oyun oynamaca. Stream etmece... Dünyanın hız ortalaması 7.5/8mbps'lerde sürünüyor. Almanya gibi bir ülkedeyim 50 mbit için dünyanın parasını veriyoruz. Altyapı yaptırmak inanılmaz zor, bürokrasi hayli kalın. Eve bir çivi çakamıyorsun, ki koca binadan fiber geçiresin. Fiber için O2 ile anlaşmaya gittik, eve fiber kablo çekmek için 2000 Euro para istediler. Ki bu 6 ay önceydi, şu anda daha da artmıştır fiyatı. Gittik mecburen VDSL yaptırdık.

    ABD'nin hız ortalaması 20-30 mbps'lerde. Bir romanya bir bulgaristan gördü diye millet her yerde internet hızlı zannediyor.

    Ortalamalar GBPS bazına çıkmalı ki bir işe yarasın - ki yine tercih sebebi olacaklarını zannetmiyorumda.

    2.5/5 gbps bantlarında belki hatrını saydırtabilir. Ama 50 mbit internet ile bu tarz servisler saçmalıktan öte bir şey değil. Neredeyse bütün Cloud tabanlı oyun, 3d platformları patladı. Geri kalanlarda patlayacak.


    Türkiye' de yaklaşık 1 senedir Gforce now kullanıyorum. 50 Mbit internet ile oyunları 1080p 60 fps oynuyorum. Bilmeden sallamayınız.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.