Şimdi Ara

Hogwarts Legacy için Yeni Fragman Yayınlandı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
33
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
     
    Yayıncı Warner Bros. Games ve geliştirici Avalanche Software, açık dünya aksiyon rol yapma oyunu Hogwarts Legacy için PlayStation'a özel "Haunted Hogsmeade Shop" görevini gösteren yeni bir fragman yayınladı. 
     
    "Haunted Hogsmeade Shop", yalnızca PlayStation 5 ve PlayStation 4 konsollarında yer alacak olan Hogsmeade dükkân sahibi Madam Mason'ı içeren ürkütücü bir gizem macera görevi. Oyunu PlayStation 4 veya PlayStation 5 için ön sipariş veren kullanıcılar ek olarak "Felix Felicis İksir Tarifi"ni de elde edecek.
     
    "Haunted Hogsmeade Shop Quest" ve oyun içi "Shopkeeper's Cosmetic Set" de dahil olmak üzere ilgili görev tamamlandıktan sonra tüm özel PlayStation içeriğinin kilidi açılabilir. 
     
    Hogwarts Legacy, 10 Şubat 2023'te PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve Steam üzerinden PC için çıkacak ardından Switch konsollarına daha sonraki bir tarihte gelecek. 
     
     








  • Bu oyunun güzel olmasını çok istiyorum fakat combat sistemi çok hantal kalacakmış gibi hissettiriyor. Umarım yanılırım.
  • hala siparişe açılmadı. sözde bir kaç güne açılacaktı.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Yalan o bir kaç güne falan belli açmayacaklar 2023'ten önce. Fiyatı 700 - 800 bandında olacak gibi.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • tamamda bu oyunu o kadar özel yapan ne bilmiyorum açıkçası ben bu oyunda birşey göremiyorum ne kadar yükselttiler bu oyunu ya çıksında görelim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.