Şimdi Ara

LEGO Star Wars: The Skywalker Saga Galactic Edition Duyuruldu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
23
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
     
    Yayıncı Warner Bros. Games ve geliştirici TT Games, LEGO Star Wars: The Skywalker Saga Galactic Edition'ı duyurdu. Galactic Edition, PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC için çıkış yapacak.
     
    Galactic Edition, Character Collection 2, Star Wars: Andor, LEGO Star Wars: Summer Vacation TV Special, Star Wars: Obi-Wan Kenobi, Star Wars: The Book of Boba Fett ve Star Wars: Rebels adlı altı yeni paketi içerecek. Bunun yanı sıra Star Wars: The Clone Wars'a otuzdan fazla oynanabilir karakter getirecek.
     
    Bu eklemelerin yanı sıra orijinal Karakter Koleksiyonu, The Mandalorian Season 1, Solo: A Star Wars Story, The Classic Characters, The Trooper Pack, Rogue One: A Star Wars Story, The Mandalorian Season 2 ve The Bad Batch paketlerini bünyesinde barındıracak. Oyunu dijital olarak satın alan oyuncular, Obi-Wan Kenobi oynanabilir karakterinin kilidini de açabilecek. 
     
    LEGO Star Wars: Skywalker Saga şu anda PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Switch ve Steam üzerinden PC için mevcut. 








  • Şimdiye kadar oynadığım en kötü Lego Oyunuydu.Bölümler cok kısa Açık Düyası çok aşırı gereksiz uzun nerde o ilk Lego oyunları yani yenilik yapacamdan oyuncuyu baymak anlamışlar hiç beğenmedim Oyunu ki Lego Oyunlarınıda oldukca severim oynarım.Bu aşırı sıkıcı ve içi boşdu 5 dk bölüm sürüyor 1 Saat acık dünyada mavi şeyleri topla birde çok bir anlamı varmış gibi Level atlama sistemide getirmişler hiçbir Lego oyununda bukadar sıkıldığımı hatırlamıyorum cidden.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.