Şimdi Ara

Ubisoft, Jade Kod Adlı Antik Çin Temalı Assassin’s Creed Oyununu Mobil için Duyurdu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
21
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
     
    Ubisoft, mobil cihazlar için antik Çin'de geçen oynaması ücretsiz AAA (büyük çaplı) rol yapma aksiyon macera oyunu Assassin's Creed Codename Jade'i duyurdu. Codename Jade oyunun kod adı ve bu isim daha sonra değiştirilecek. Bir çıkış tarihi açıklanmadı.
     
     
     
    Assassin's Creed Codename Jade'de oyuncular kendi karakterlerini yaratabilecek, benzersiz ve bağımsız bir hikayeyi keşfedebilecek. 
     
    Fragman videosu
     
     








  • Hey maşallah adamlar bıraktılar ortalığa AC’leri. Şimdi bizimkiler yalar yutar bütün bu yapımları. Hepsi 60$ olur umarım minimum.
  • AAA kalitede oyun olacak olması çok güzel de şu oyunu adamakıllı ücretli tam sürüm bir oyun yapmak bu kadar mı zor? Bıktık free to playden şimdi oyun çıkacak piyasaya grafikler on numara eğlenceli oynanışı da olur ama free to play olduğu için ucuz mobil oyunu kültürüyle soğutacak yok enerjin dolmasını bekle yok enerji satın al yok ıvır zıvır al yok level atlat yok günlük giriş ödülünü al ama reklam izlersen 2 kat ödül kazan falan ne zaman vazgeçecekler şu zırvalıktan cidden sıktı eskiden çıkan mobil oyunlar ücretliydi ve bi kere ücretini ödeyip adamakıllı güzel bir oyun deneyimi alıyordun şimdi ise oyunlara bakıyorsun mobil olmasına rağmen grafikler taş gibi ama oyun içeriği beş para etmez. Free to play olarak AC: Identity yaptılar da noldu oyunun ömrü bitti kimse sallamadı bile kaldırdılar şimdi artık mağazadan. Akıllı telefonlar bu kadar gelişmişken gamepad desteği de varken(gamepadlerde telefon tutacağı da olabiliyor veya Switch tarzı ortasına telefon konulabilenler de var) AAA seviyesinde ücretli konsol tadında kaliteli oyunların daha çok gelmesi şart.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.