Şimdi Ara

PS5 Konsolları için DualSense Edge Kablosuz Kontrolcüsü Duyuruldu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
77
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
     
    Sony Interactive Entertainment, PlayStation 5 için DualSense Edge kablosuz kontrol cihazını duyurdu. Çıkış tarihi "önümüzdeki aylarda" açıklanacak.
     
    PlayStation 5 için DualSense Edge kablosuz kontrolcüsü, Sony Interactive Entertainment tarafından geliştirilen ilk yüksek performanslı ve özelleştirilebilir bir kol olarak karşımıza çıkıyor. Bu kontrolcü özel kontroller oluşturmanıza izin vererek oyun alanında bir avantaj sağlayacak. DualSense Edge, kendi benzersiz oyun deneyiminizi yaratmaya davet ediyor. 
     
    DualSense Edge kablosuz kontrolcüsü, tamamen kişiselleştirilmiş bir deneyimi sunmayı hedefliyor ve şu özellikleri içeriyor:
     
    - Yüksek Düzeyde Özelleştirilebilir Kontroller 
    - Çoklu Profiller ve Bu Profilleri Kaydetme 
    - Kullanıcı Arayüzü 
    - Değiştirilebilir Analoglar ve Arka Düğmeler 
    - Dahili DualSense Kablosuz Kontrolcü Özellikleri 
     
    DualSense Edge sanat yönetmeni Daisuke Kurihara yaptığı açıklamada şunları söyledi: "DualSense Edge kablosuz kontrolcüsünü oluşturma fırsatı, ekibimiz için gerçekten önemliydi. İster rekabetçi bir oyuncu, isterse oyunlarını kişiselleştirmek için daha fazla seçeneğe sahip olmaktan hoşlanan biri olun, bu kontrolcü sayesinde oyuncular kendi benzersiz oyun tarzlarını yansıtabilecek."
     
    Duyuru fragmanı
     
     








  • Meraklısı alır, Biz anca yol alır..
  • Yine asla alamayacağımız güzel teknolojik bir icat.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Google'da aradım net bir cevap bulamadım. Şimdi bu Sony'nin kontrolcüleri kendi cihazında olduğu gibi PC'de de tam fonksiyon çalışıyor mu çalışmıyor mu? Bu oyuna entegre edilip edilmediğine mi bağlı yoksa başka bir şeye mi? Gamepad'le oynanılabilen tek tük oyun var zaten benim için alırsam değecek bir şey olsun istiyorum. Yoksa direkt xbox one x gamepad'i mi almalı?

  • kendi adina konus
  • Çok gereksiz ürün olmuş. O 5 saatte biten çöp batarya güçlendirilmemiş. Elite game pad gibi mekanik aksamları yok, malzeme kalitesi yine plastik kalite yerlerde. Yap adam gibi premium ürün sat 200€ ya kapış kapış gider.

    Bu Sony ne zaman akıllanacak

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Babblebabble

    Google'da aradım net bir cevap bulamadım. Şimdi bu Sony'nin kontrolcüleri kendi cihazında olduğu gibi PC'de de tam fonksiyon çalışıyor mu çalışmıyor mu? Bu oyuna entegre edilip edilmediğine mi bağlı yoksa başka bir şeye mi? Gamepad'le oynanılabilen tek tük oyun var zaten benim için alırsam değecek bir şey olsun istiyorum. Yoksa direkt xbox one x gamepad'i mi almalı?


    Her oyunda bütün özellikleri ( DualSense titreşimleri, tetik tuşu özellikleri vs. ) çalışmaz. Steam kullanıyorsanız diğer özellikleri bir çok oyunda çalışır. Ama Xbox Series Joypad şimdiye kadar beni çok az ama az yanılttı. Çalışmadığı çok az oyun var. O da çok eski oyunlar.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • mehmetalpertr kullanıcısına yanıt

    Teşekkürler hocam. Şimdi baktım Nisan 2022'de dualsense pc'ye tam uyumlu yapılabilir diye bir haber yapmışlar. Biraz beklerim diyorum, olmadı Xbox.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.