Şimdi Ara

Diablo IV Geliştiricileri: Oyun Kesinlikle Pay to Win Olmayacak

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
46
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
     
    Blzizard Entertainment tarafından geliştirilen aksiyon rol yapma oyunu Diablo IV'ten yeni bilgiler gelmeye devam ediyor. Bu kapsamda Diablo IV yönetmeni yeni açıklamalarda bulundu ve şunları söyledi: "Oyuncular, karakterlerin yeteneklerini geliştirmek için gerçek para harcayamayacak."
     
    Blizzard web sitesindeki yeni bir üç aylık güncellemede oyun yönetmeni Joe Shely, oyunun canlı servis özelliklerini, özellikle de oyuncuların her sezon yeni bir karakterle sıfırdan başladığı Seasons modunu tanıttı. 
     
    Shely, “Oyuncular yeni sezonda oynamak için yeni bir karakter yaratacak ve diğer oyuncularla birlikte seviye atlarken sezonluk ödülleri ve içerikleri elde edecek” ifadelerini kullandı.
     
    Diğer bir yönetmeni Joe Piepiora ise "Oyuncular sezon boyunca görevleri tamamlayarak daha fazla ödül kazanabilecek. Battle pass tarzı bir ilerlemeye sahip Sezon Bileti ise oyunculara birçok avantaj sağlayacak.
     
    Sezon Bileti'nde hem ücretsiz ödüller (kozmetik, premium para birimi ve oyun güçlendirmeleri) hem de ücretli ödüller (yalnızca kozmetik ve premium para birimi) yer alacak."
     
    Piepiora'nın belirttiğine göre premium para birimi, oyun içi mağazada harcanacak ve yalnızca kozmetik ürünler satın almak için kullanılabilecek. Yani Sezon biletinin ücretli sürümü oyunculara oyun güçlendirmeleri değil yalnızca kozmetik öğeler sunacak. 








  • Bir zahmet. Ama diablo immortaldan sonra bu oyunun da ptw olacagini dusunen azimsanmayacak bir kitle var, o kisilerin kafasina sokmak icin gerekli bu haberler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Umudum çok ama çok düşük. Bana Diablo 2'nin yenilenmiş sürümünü verdiler ya, o 3-5 yıl yeter bana. Bunlardan pek bir beklentim yok özetle..
  • Kesin p2w olmaz çünkü diablo 3 immortal a bakın p2w kesinlikle değil emek server asdasdi
  • kozmetik de satmayın parayla satılan bir oyunda ekstra ödeme kadar saçma bulduğum bir durum yok
  • Blizzard bulur bir şeyler müşteri sogusleyecegi, çok da şeyetmemek lazım

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Blizzard adam gibi oyun geliştireyim demiyorda halla milleti dürtme peşinde, bütün sermayelerini harcadılar farkında değiller, yazık. Diablo'nun ilk oyunu bile diablo 3 oyunundan daha iyidi, düşünün artık, ya bu firmayı birileri satın alsın baştan yenilensin ya da kapansın gerek yok artık bu firmaya.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.