Şimdi Ara

Yu-Gi-Oh! Master Duel’in Yeni Güncellemesi Yepyeni İçerikler ve Daha Fazlasıyla Geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
13
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
     
    Konami Digital Entertainment B.V. (KONAMI) bugün dijital kart oyunu Yu-Gi-Oh! MASTER DUEL’ın dopdolu içeriklerle gelen yeni güncellemesini duyurdu. An itibarıyla yayında olan güncellemede bir Solo Mod Kapısı ve Seçim Paketinin yanı sıra yeni çok oyunculu etkinlik ve birbirinden keyifli yeni içerikler yer alıyor.
     
    Web sitesi
     
     
    Duelist cup (Düellocu Kupası), tonlarca ödül içeren iki aşamalı yeni çok oyunculu bir etkinlik. İlk aşamada oyuncuların seviye yükseltmek (DLv.) ve ödüllerin kilidini açmak için Düellolara katılıp kazanmaları gerekiyor. Oyuncular en yüksek seviyeye ulaştıklarında, 18 Ağustos'ta başlayacak olan ikinci aşamaya hak kazanıyorlar. İkinci aşamadaysa Düelloları kazandıkça puan (DP) elde edebilir ve Düellocu Kupasındaki sıralamalarını yükseltebilirler. Etkinlik 21 Ağustos'ta sona erdiğinde oyuncular sıralamalarına göre çeşitli ödüller kazanacaklar. En yüksek DP'ye sahip oyuncu ise Duelist Cup'ın şampiyonu olacak. Alemin en iyi Düellocusu olduğunuzu dosta düşmana kanıtlamak için bu mükemmel fırsatı kaçırmayın.
     
    Bugünkü güncelleme aynı zamanda yeni Solo Mode Geçidi “The Invincible Beetroopers”ı ve yeni Seçim Paketi (Selection Pack) “Invincible Raid”i tanıtmakta. Her iki paketin yıldızı da Yu-Gi-Oh! MASTER DUEL'da ilk kez arz-ı endam eden Beetrooper canavarları!
     
     
    Yeni Rastgele Maç Modu (Casual Match Mode), Düellocuların oyun içi sıralamalarını ve oyuncu seviyelerini etkilemeden dünyanın dört bir yanındaki oyuncularla özgürce savaşmasına olanak tanıyor. Yeni bir strateji test etmek için ideal olan bu modda sıralama baskısı olmadan Düello yapabilir veya sadece farklı Düellocularla karşılaşıp yeni taktikler öğrenebilirsiniz. Rastgele Maçlar, Sıralamalı Maçlara (Ranked Matches) yeni bir alternatif sunmakta.
     
    Bugünün güncellemesi yeni kart aktivasyon animasyonları, Düello animasyonlarını görüntüleme seçenekleri, kullanıcı arayüzü güncellemeleri ve çok daha fazlasından ibaret birçok düzenleme ve yaşam kalitesi iyileştirmesi de sunuyor. Düellocular, değişikliklerin tam listesi için oyun içi bildirimi görüntüleyebilir.
     
    Yu-Gi-Oh! MASTERDUEL, sevilen Yu-Gi-Oh! KOLEKSİYON KART OYUNU'nun (TCG) dijital versiyonudur. 4K çözünürlükte* Düellolar, toplanacak 10.000'den fazla kart**, tek oyunculu Solo Mod, çevrimiçi Düellolar, etkinlikler ve çok daha fazlası bu oyunda sizlerle.
    Tüm dünyada 30 milyondan fazla indirilen Yu-Gi-Oh! MASTER DUEL, Yu-Gi-Oh! TCG'nin en kapsamlı dijital versiyonu olmayı sürdürüyor. Bu eğlenceli deneyim, PlayStation®5, PlayStation®4, Xbox Series X|S, Xbox One, Steam, Nintendo Switch, iOS ve Android'de ücretsiz. 
     
    basın bülteni 




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.