Şimdi Ara

Square Enix, Mevcut Stüdyoların Hisselerini Satmak istediğini Bildirdi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
34
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
     
    Final Fantasy, Kingdom Hearts ve daha fazlasıyla tanınan Japonya merkezli oyun geliştirme ve yayınlama firması Square Enix, yeni hamleler yapmaya devam ediyor. Geldiğimiz noktada İsveç merkezi Embracer Group, Square Enix'ten Crystal Dynamics, Eidos Montreal ve Square Enix Montreal stüdyolarını satın almıştı. Bu satım alım içerisinde Tomb Raider, Deus Ex, Thief, Legacy of Kain gibi 50'den fazla oyunların hakları da bulunuyordu. Şimdi ise Square Enix, sermaye verimliliğini artırmak mevcut stüdyolarının hisselerini satmak istediğini belirtiyor.
     
    Konu ile alakalı konuşan David Gibson çeşitli açıklamalarda bulundu. Bu kapsamda şunları söyledi: "Crystal Dynamics ve Eidos'un Embracer Group'a satışı Square Enix için 1. plandı. Şimdi ise 2. plana geçildi ve bu aşamada sermaye verimliliğinin arttırılması planlanıyor.
     
    Oyun geliştirmenin artık daha fazla maliyeti bulunuyor. Artık stüdyo konusunda daha seçici olunmalı ve genişleme planlı olarak yapılmalı. Square Enix bu kapsamda hem daha fazla stüdyo elde etmek istiyor hem de mevcut stüdyolarının hisselerini satmak istiyor." Gibson, Square Enix için hisse satışlarının gerekli olduğunu ve ihtiyaçlarını karşılamak için yeterli paraya sahip olmadığını belirtiyor.
     
     




  • Son bir kaç yıldır affedersiniz bok gibi oyunlar yaptınız zor durumda kaldınız tabi. Biraz özünüze dönseniz iyi yaptığınız şeylerden devam etseniz bu durumda olmazsınız.
  • umarım nierin hakları nintendo veya sonye geçmez yoksa en sevdiğim seriden mahrum kalırım .
  • Sony aldı bile o zaman zaten.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.